Α’ Γερμανίας: Πώς θα ξυπνήσει η Μπάγερν;

Με πιο πλευρό θα ξυπνήσουν απόψε οι παίκτες της Μπάγερν; Αυτό του 3-3 με τη Φορτούνα ή αυτό του 5-1 κόντρα στην Μπενφίκα;
robben

Φουλ αγωνιστική δράση στην Μπουνστεσλίγκα με πέντε σπουδαία ματς στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής.

Ανάλυση

Αννόβερο – Χέρτα

Το Αννόβερο ηττήθηκε από την Γκλάντμπαχ με 4-1 χωρίς να ξέρει που πατάει και πού βρίσκεται. Κάκιστη εμφάνιση. Απαράδεκτο αμυντικά. Εξι σερί goal/goal και over. Δέκα γκολ έχει δεχτεί στα τέσσερα τελευταία. Ολοταχώς προς τον πάτο της βαθμολογίας οδεύει. Λείπου ο μεσοεπιθετικός Μπεμπού. Η Χέρτα δεν διανύει την καλύτερή της φάση αγνοώντας τη νίκη στα έξι τελευταία ματς. Βέβαια τα τέσσερα ήταν ισοπαλίες. Πιο πρόσφατο το εντυπωσιακό 3-3 κόντρα στη Χοφενχάιμ. Τέσσερα σερί over. Πάει φουλ για ακόμα ένα απόψε κόντρα στην κάκιστη άμυνα των γηπεδούχων. Ματς που λογικά θα έχει αρκετά γκολ αν κρίνουμε από την αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων.

Βέρντερ – Μπάγερν

Περασμένα μεγαλεία. Πιο παλιά αυτή θα ήταν η ντερμπάρα της αγωνιστικής. Πλέον έχει χάσει την αίγλη της. Τέσσερα ματς δίχως νίκη για τη Βέρντερ. Τουλάχιστον μπόρεσε να πάρει το 1-1 στο πρόσφατο με την Φράιμπουργκ. Και τα τέσσερα ήταν goal/goal. Πλήγμα η απουσία του Μπάργκφρεντε. Η Μπάγερν κατάφερε να κάνει το απίστευτο. Κέρδιζε με 3-1 την Φορτούνα και ισοφαρίστηκε στο Μόναχο με δύο γκολ στο φινάλε. Απαράδεκτη. Υπάρχει εμφανέστατο πρόβλημα ψυχολογίας. Ο Κόβατς όλο φεύγει κι όλο εδώ είναι. Σημαντική νίκη μεσοβδόμαδα στο Τσάμπιονς Λιγκ με 5-1 κόντρα στην Μπενφίκα. Αυτή ήταν η παλιά καλή Μπάγερν. Το θέμα είναι πως δεν μπορώ να ρισκάρω με πιο πλευρό ξύπνησαν οι παίκτες των φιλοξενούμενων. Το σίγουρο είναι πως με τα αμυντικά κενά που έχουν οι Βαυαροί μπορούν να δεχτούν γκολ επιβεβαιώνοντας το αμφίσκορο συνδυαστικά με το over.  

Ντόρτμουντ – Φράιμπουργκ

Η Ντόρτμουντ συνέχισε τον χαβά της κερδίζοντας με 2-1 τη Μάιντζ εκτός. Εχει αποσπαστεί τέσσερις βαθμούς από τη δεύτερη Γκλάντμπαχ και εννιά από την πρωταθλήτρια Μπάγερν. Κόντρα στην Μπριζ δεν βρήκε λύσεις μεσοβδόμαδα και κόλλησε στο 0-0 για Το Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά από πολύ καιρό δεν έβγαλε την ίδια επιθετική ορμή. Πέντε over στα έξι τελευταία ματς πρωταθλήματος. Η Φράιμπουργκ έχει χάσει μόνο από τη Μάιντζ στα έξι τελευταία ματς, ενώ την περασμένη αγωνιστική κόλλησε στο 1-1 με τη Βέρντερ. Δίκαιο το τελικό σκορ. Πέντε διαδοχικά goal/goal. Μόνο ένα διπλό στα πέντε φετινά ματς. Επτά ήττες και μια ισοπαλία στις οχτώ πιο πρόσφατες επισκέψεις της στη Βεστφαλία. Βέβαια η ισοπαλία ήρθε πέρσι με 2-2. Επτά σερί over έχουν φέρει οι δύο ομάδες στο Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ. Πάμε φουλ για το όγδοο, αλλά θα το συνδυάσω με το goal/goal για να ανεβάσω την απόδοση.

Στουτγάρδη – Άουγκσμπουργκ

Η Στουτγάρδη κέρδισε τη Νυρεμβέργη, αλλά η χαρά δεν κράτησε για πολύ. Ηττα από τη Λεβερκούζεν με 2-0 απολύτως δίκαια. Πέμπτη στα έξι τελευταία. Μάλιστα στην πρόσφατη πεντάδα αγώνων της μόνο σε ένα ματς κατάφερε να σκοράρει. Εξι no goal στα επτά τελευταία. Εμφανέστατο πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων. Δεν παίζει ο Δώνης εδώ και καιρό. Η Άουγκσμπουργκ βρίσκεται στα πολύ κάτω της τελευταία. Τρία ματς δίχως νίκη. Πιο πρόσφατο το 1-3 από την Φρανκφούρτη εντός. Επτά γκολ παθητικό σε αυτά τα τρία ματς. Πέντε over στις έξι φετινές της εξόδους. Μεγάλη η επιστροφή απόψε του πρώτου σκόρερ Φινγκμπόκασον. Σίγουρα θα την βοηθήσει επιθετικά. Υπέρ της η παράδοση στην Στουτγάρδη με τρία διπλά στις έξι τελευταίες επισκέψεις της εκεί. Προς Χ2 είμαι. Σέβομαι περισσότερο εκτός τους φιλοξενούμενους παρά στο σπίτι τους.

Χοφενχάιμ – Σάλκε

Το ντέρμπι της ημέρας. Η Χοφενχάιμ μετά από τέσσερις νίκες έμεινε στο εντυπωσιακό 3-3 με τη Χέρτα στο Βερολίνο. Ροντέο και μεσοβδόμαδα κόντρα στη Σαχτάρ, όπου ηττήθηκε με 3-2 για το Τσάμπιονς Λιγκ. Κλασική ομάδα του όσα φάμε κι όσα βάλουμε. Εντεκα over στα 12 φετινά ματς πρωταθλήματος. Επιστρέφει ο Άνταμς στην άμυνα. Στο 5-3-1 η παράδοση εντός τα τελευταία χρόνια κόντρα στη Σάλκε. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν με 5-2 πολύ εύκολα τη Νυρεμβέργη. Από νωρίς μπήκαν επιθετικά. Ηθελαν να κυνηγήσουν πέραν της νίκης και μια πειστική εμφάνιση μετά το βαρύ 0-3 από την Φρανκφούρτη. Τρίτο σερί over. Μεσοβδόμαδα ηττήθηκαν με 3-1 από την Πόρτο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης. Τέσσερα σερί over σε όλες τις διοργανώσεις. Πάμε φουλ για ακόμα ένα ροντέο ανάμεσα σε δύο ομάδες που παίζουν επιθετικά το τελευταίο διάστημα. Συνδυασμός goal/goal και over.

Σε ενδιαφέρει