Φορτούνα Ντίσελντορφ – Μάιντς: Κόντρα δύο φορμαρισμένων

Ανοίγει η αυλαία της 13ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα με την αναμέτρηση της Φορτούνα Ντίσελντορφ κόντρα στη Μάιντς.
elf des spieltages zwoelfter spieltag   v gseapremiumxl

Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση η Μπουντεσλίγκα.

Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, η Φορτούνα Ντίσελντορφ που προέρχεται από σπουδαίο αποτέλεσμα κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, υποδέχεται με ανεβασμένη ψυχολογία τη Μάιντς.

Σέντρα στις 21:30.

Τα προγνωστικά μου

Φορτούνα Ντίσελντορφ – Μάιντς: Χ (3.55)

Ανάλυση

Σπουδαίο αποτέλεσμα για την ομάδα της Φορτούνα μέσα στην έδρα της Μπάγερν, καθώς από ένα… χαμένο ματς κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας με το εντυπωσιακό 3 – 3. Όπως ήταν αναμενόμενο αρκέστηκε σε φάση άμυνας και στο 20’ το σκορ ήταν ήδη στο 2 – 0. Πριν από τη λήξη του ημιχρόνου μείωσε σε 2 – 1, αλλά στο 58’ έγινε το 3 – 1, με τον καθένα να θεωρεί ότι το παιχνίδι τέλειωσε. Ωστόσο, η Φορτούνα δεν απογοητεύθηκε κυνήγησε τα γκολ χωρίς άγχος και με δύο τέρματα στο 77’ και το 90’ έκανε το 3 – 3. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο 21χρονος Λουκεμπάκιο που πέτυχε χατ – τρικ! Παρ’ όλα αυτά, παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο έχει άλλη ψυχολογία εν όψει της συνέχειας, κάτι που φαίνεται από το γεγονός ότι έχει βάλει 7 γκολ στα δύο τελευταία της παιχνίδια, έχοντας επικρατήσει της Χέρτα 4 – 1.

 

Υποδέχθηκε την καλύτερη ομάδα της φετινής Μπουντεσλίγκα, την Ντόρτμουντ και παρά την αξιόμαχη εμφάνιση που παρουσίασε, ηττήθηκε με 2 – 1 η Μάιντς. Έμεινε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε άμεσα, αλλά το 1 – 2 έγινε με τυχερό τρόπο από μακρινό σουτ στο 76’. Είχε μέχρι αυτό το ματς δύο συνεχόμενες νίκες και μπορεί να έχασε, αλλά έδωσε συνέχεια σε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έχει δείξει το τελευταίο διάστημα και δείχνει αν μη τι άλλο ότι δεν θα κινδυνεύσει και ότι μπορεί να μείνει στη μέση της βαθμολογίας. Ερωτηματικό πάντως παραμένει η εκτός έδρας συμπεριφορά της, αφού έχει μείνει στο μηδέν στα 3 από τα 5 που έχει δώσει (τα έχασε και τα τρία) και έχει μόλις μία νίκη, αυτή στο τελευταίο της εκτός, με αντίπαλο τη Φράιμπουργκ (1 – 3).

Πιθανές ενδεκάδες

Φορτούνα Ντίσελντορφ (4 – 1 – 4 – 1)

Ρένσινγκ

Τσίμερμαν

Μπόρμουτ

Καμίνσκι

Γκίσελμαν

Μπόντζεκ

Τσίμερ

Φινκ

Στέγκερ

Ουσάμι

Λουκεμπάκιο

Μάιντς (4 – 1 – 2 – 1 – 2)

Τσέντνερ

Μπροζίνσκι

Μπελ

Νιακατέ

Άαρον Μαρτίν

Κουντέ

Λάτσα

Εγκμπαμέν

Μπετιούς

Ματετά

Κουασόν

Εκτίμηση

Πολύ σωστά διαβασμένο το GG το οποίο για αυτό τον λόγο προσφέρεται σε χαμηλές αποδόσεις. Θα πήγαινα με τη φόρα της Φορτούνα, αλλά και η Μάιντς δεν τα έχει πάει άσχημα και είναι σε καλή κατάσταση. Μοιρασιά βλέπω. Χ.

Σε ενδιαφέρει