Τζούνιορ – Σάντα Φε: Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού!

Μεγάλο φαβορί η Τζούνιορ για να αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Παραναένσε στο μεγάλο τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα.
Santa Fe Junior

Η Τζούνιορ υποδέχεται απόψε την Σάντα Φε στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα.

Η γηπεδούχος έχει γίνει το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης (περιμένει από εχθές η Ατλέτικο Παραναένσε) μετά το 2-0 υπέρ της στον πρώτο αγώνα.

*Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση που η Σάντα Φε επικρατήσει με 2-0 στην κανονική διάρκεια θα ακολουθήσει απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

Τα προγνωστικά μου

Τζούνιορ – Σάντα Φε : 1 & Over 1,5 (2,63)

Ανάλυση

Έχει πάρει φόρα η Τζούνιορ και ποιος την πιάνει; Aφού κατάφερε να αντέξει αρχικά στην πίεση της Σάντα Φε στα πρώτα λεπτά του πρώτου ματς, στη συνέχεια ανέβασε απόδοση και πήρε το προβάδισμα πριν το ημίχρονο με γκολ του Γκουτιέρες (40′) και στο 48′ με τον Πιεντραχίτα ήρθε και το 0-2 (τελικό αποτέλεσμα) για να γιγαντώσει το προβάδισμά της ενόψει του σημερινού επαναληπτικού. Στο πρωτάθλημα, κατάφερε να προκριθεί στους τελικούς των play off του Κλαουσούρα, ξεπερνώντας τα εμπόδια των Λα Εκιδάδ (1-0 εντός, 0-0 εκτός) και Ριονέγκρο Αγκίλας (2-3 εκτός, 1-1 εντός). Εντός έδρας, η ομάδα από την Μπαρανκίγια είναι εντυπωσιακή, αφού μετράει μόλις μία ήττα στα τελευταία 16 ματς. Στα αγωνιστικά, χάνει τον αποψινό επαναληπτικό ο χαφ Πίκο και ο μπακ Ντίτα.

Η Ατλέτικο Παραναένσε περιμένει και η Τζούνιορ θα ολοκληρώσει τη δουλειά! Ο δεύτερος ημιτελικός του Σουνταμερικάνα με αποδόσεις που… προκαλούν!

Από την άλλη μεριά, η Σάντα Φε ελαχιστοποίησε τις πιθανότητες πρόκρισης στον τελικό του Σουνταμερικάνα μετά από την εντός έδρας ήττα 0-2 από την Τζούνιορ στον πρώτο ημιτελικό. Μπορεί οι γηπεδούχοι να υπερείχαν γενικά, όμως η αντίπαλος κατάφερε μέσα σε 8 αγωνιστικά λεπτά (40′ και 48′) να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά κενά τους και να πάρει ισχυρό προβάδισμα ενόψει του αποψινού επαναληπτικού. Στο πρωτάθλημα, επίσης, τα πήγε άσχημα, αφού αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο των play off από την Τολίμα στα πέναλτι. Στο Σουνταμερικάνα, μετράει μόλις μία νίκη στα 8 εκτός έδρας που έχει δώσει. Στα αγωνιστικά, δεν είναι διαθέσιμοι για απόψε οι γκολκίπερ Καστεγιάνος και Ζαπάτα με τον… τρίτο Σολίς να αγωνίζεται βασικός. Εκτός θα μείνουν και οι μπακ Μόγια και Λόπες.

Εκτίμηση

Δεν παίζεται τον τελευταίο καιρό η Τζούνιορ και με την ψυχολογία στα ύψη μπορεί να πάρει και τον αποψινό επαναληπτικό. 1 & Over 1,5

Σε ενδιαφέρει