Αϊντχόφεν – Μπαρτσελόνα: Το παιχνίδι τους χωρίς σκοπιμότητες

Η Αϊντχόφεν θεωρητικά έχει ελπίδας να προλάβει την τρίτη θέση, αλλά πρέπει να κερδίσει απόψε. Η Μπαρτσελόνα έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και ψάχνει την πρωτιά.
psv barcelona

Προτελευταία αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Αϊντχόφεν να υποδέχεται την Μπάρτσα στο Φίλιπ Στάντιον. Στον πρώτο γύρο οι Καταλανοί κέρδισαν εύκολα με 4-0.

Τα προγνωστικά μου

Αϊντχόφεν – Μπαρτσελόνα: GG & Over 2,5 (1.85)

Ανάλυση

Σε όμιλο με Μπαρτσελόνα, Ιντερ και Τότεναμ δεν θα μπορούσε παρά να αποτελέσει τον φτωχό συγγενή η Αϊντχόφεν. Εχει κόψει βαθμούς μόνο από την Τότεναμ παίρνοντας το 2-2 εντός έδρας. Ακολούθησε η ήττα στην Αγγλία από την ίδια ομάδα με 2-1. Ευχαριστιέται τα ματς και δεν κλείνεται. Και τα έξι παιχνίδια της μαζί με τα προκριματικά ήταν over. Τα τρία πιο πρόσφατα συνδυάστηκαν με goal/goal. Στο πρωτάθλημα κάνει απίθανα πράγματα με 13 νίκες και πιο πρόσφατο το 3-0 κόντρα στη Χέρενφεν. Θα κάνει το παιχνίδι χωρίς την παραμικρή σκοπιμότητα κι απόψε. Ο Φαν Μπόμελ θα παίξει με ένα άκρως επιθετικό 4-3-3 και επιθετική τριπλέτα τους Μπέργκβαϊν, Λοθάνο και Ντε Γιονγκ.

Η Μπαρτσελόνα κλείδωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση μετά το εκτός έδρας 1-1 κόντρα στην Ιντερ. Φάνηκαν να συμβιβάζονται αμφότερες, αφού καμία δεν χάλαγε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Μάλιστα έδειχναν να παίζουν για το 0-0 μέχρι που σκόραρε ο Μάλκομ κόντρα στις συνθήκες του ματς για να έρθει η ισοφάριση των Ιταλών στο φινάλε. Στο μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ, αλλά ισοφάρισε με τον Ντεμπελέ στο 90’. Λείπουν Βερμάλεν, Ρομπέρτο και Ραφίνια. Θα παραταχθεί με 4-3-3 έχοντας στα άκρα Μέσι και Ντεμπελέ, ενώ στην κορυφή θα παίξει ο Σουάρες.

Τα προγνωστικά μου

Αϊντχόφεν (4-3-3)

Ζουτ

Ντάφρις

Σβαμπ

Φιρχέφερ

Ατζελίνο

Ροσάριο

Περέιρο

Χέντριξ

Μπέργκβαϊν

Λοθάνο

Ντε Γιονγκ

Μπαρτσελόνα (4-3-3)

Τερ Στέγκεν

Σεμέδο

Πικέ

Ουμτιτί

Αλμπα

Βιδάλ

Μπουσκέτς

Άρθουρ

Ντεμπελέ

Μεσί

Σουάρες

Εκτίμηση

Η Αϊντχόφεν δεν έχει να χάσει τίποτα. Παίζει ελεύθερα και όπου την βγάλει. Κανείς δεν μπορεί να την κατακρίνει. Η Μπαρτσελόνα εξασφάλισε την πρόκριση και μάχεται για την πρωτιά. Αμυντικά συνεχίζει να μην εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Ευλόγως το goal/goal και το over κινούνται σε χαμηλά επίπεδα, αλλά ο συνδυασμός τους μας δίνει μια αξιοπρεπή απόδοση της τάξεως του 1.85!

Σε ενδιαφέρει