Σοσιεδάδ – Θέλτα: Ντεμπούτο Καρντόσο στους φιλοξενούμενους

Με νέο προπονητή τον Πορτογάλο Μιγκέλ Καρντόσο θα παραταχθεί απόψε στο Ανοέτα η Θέλτα για το οριακό ματς με τη Σοσιεδάδ.
Σοσιεδάδ – Θέλτα: Ντεμπούτο Καρντόσο στους φιλοξενούμενους

Η 13η αγωνιστική στην Πριμέρα ολοκληρώνεται απόψε με τη μάχη απουσιών ανάμεσα στη Σοσιεδάδ και τη Θέλτα.

Τα προγνωστικά μου

Σοσιεδάδ – Θέλτα: Χ2 (1.93)

Ανάλυση

Σημαντική βαθμολογική ανάσα πήρε η Σοσιεδάδ επικρατώντας της Λεβάντε με 3-1 εκτός έδρας. Επαιξε υποδειγματικά στην κόντρα. Σκόραρε μετά από τρία στείρα ματς. Πέντε no goal στα επτά τελευταία ματς. Επαιξε κατά την διακοπή φιλικό με την Τούλουζ και έφερε ισοπαλία 2-2. Το εντυπωσιακό είναι πως στη φετινή σεζόν έχει τέσσερις νίκες, αλλά όλες σημειώθηκαν εκτός έδρας. Στο σπίτι της έχει ρεκόρ 0-3-2. Δεν υπολογίζονται Νάβας, Ναγκάλι, Ελουστόνδο και ο εξαιρετικός μεσοεπιθετικός Ιγιαραμέντι. Δεν αλλάζει το 4-2-3-1 με τον Ζοσέ αιχμή του δόρατος στην επίθεση και από πίσω τους Χουάνμι, Πάρντο και Γιανουζάι.

Η Θέλτα μετά το εντός έδρας 2-4 από τη Ρεάλ άλλαξε προπονητή. Ο Μοχάμεντ αποχώρησε και τη θέση του πήρε ο Πορτογάλος Μιγκέλ Καρντόσο. Απόψε θα κάνει το ντεμπούτο του. Στόχος να εμπνεύσει ξανά τους παίκτες και να ισορροπήσει το αγωνιστικό τους προφίλ. Επτά γκολ δέχτηκαν οι φιλοξενούμενοι στα δύο τελευταία. Τρία σερί over 3,5. Στις πέντε φετινές τους εξόδους έφεραν ισάριθμα over. Δύο διπλά έχουν βγάλει την τελευταία τριετία στην έδρα της Σοσιεδάδ. Αρκετά τα αγωνιστικά προβλήματα απόψε, αφού δεν υπολογίζονται Καμπράλ, Γιένσεν, Λομπότκα και Μπελτράν σε άμυνα και μεσαία γραμμή. Ο Άσπας θα σηκώσει το βάρος της επίθεσης στο 4-2-3-1 των φιλοξενούμενων.

Πιθανές ενδεκάδες

Σοσιεδάδ (4-2-3-1)

Μόγια

Θαλντούα

Γιορέντε

Μορένο

Ερνάντες

Θουρουτούδα

Θουμπέλντια

Χουάνμι

Πάρντο

Γιανουζάι

Ζοσέ

Θέλτα (4-2-3-1)

Άλβαρεθ

Κέβιν

Αραούχο

Κόστα

Χουνκά

Χοθαμπέντ

Οκάι

Μορ

Μέντες

Σίστο

Άσπας

Εκτίμηση

Αλλαγή πλεύσης στη Θέλτα με τον Καρντόσο στον πάγκο και την περιμένω πιο αποφασιστική. Η Σοσιεδάδ βγάζει μεγάλο κόμπλεξ στην έδρα της και ο έντονος φαβοριτισμός της θεωρώ πως είναι αδικαιολόγητος. Προσωπικά θα επιλέξω το Χ2 καθαρά λόγω απόδοσης.

Σε ενδιαφέρει