Α’ Γερμανίας: Πρόβατο επί σφαγή το Αννόβερο

Πολλές μαζεμένες απουσίες έχει το Αννόβερο απόψε στην έδρα της Γκλάντμπαχ. Φράιμπουργκ – Βέρντερ στο άλλο ματς της ημέρας.
imgw

Πέφτει η αυλαία της 12ης αγωνιστικής στην Μπουνστεσλίγκα με δύο σημαντικά ματς σε Σβάρτσβαλντ Στάντιον και Μπορούσια Παρκ.

Ανάλυση

Φράιμπουργκ – Βέρντερ

Η Φράιμπουργκ ηττήθηκε με κάτω τα χέρια εντός έδρας από τη Μάιντζ με 3-1. Προσπάθησε να αποκτήσει τον έλεγχο της αναμέτρησης, αλλά δεν είχε απάντηση στις ταχύτατες κόντρες της αντιπάλου της. Τέταρτο διαδοχικό goal/goal. Αμυντικά δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Δεν παίζουν Σάλαι και Χέφλερ. Πέρσι επιβλήθηκε με 1-0 της Βέρντερ. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να κοιτάξουν στα μάτια την Γκλάντμπαχ χάνοντας με 3-1 και λίγα ήταν. Εντεκα γκολ έχει δεχτεί στα τρία τελευταία. Και τα τρία ήταν goal/goal και over. Του ύψους ή του βάθους παρουσιάζεται στις εξόδους της μετρώντας 3 νίκες και 2 ήττες. Αν της πάει καλά το ματς μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε. Δεν παίζει ο καλός μέσος Μπαργκφρέντε. Θα παίξει με 3-5-2 έχοντας στην επίθεση τους Κλάιντιστ και Βάλντμιντ. Ματς κομμένο και ραμένο για goal/goal. Αμφότερες έχουν θέματα στα μετόπισθεν και σπανίως κρατάνε φέτος απαραβίαστη την εστία τους.

Η 12η αγωνιστική της Μπουνστελσίγκα με πληθώρα ειδικών στοιχημάτων 

Γκλάντμπαχ – Αννόβερο

Η Γκλάντμπαχ έριξε δύο τριάρες σε Φορτούνα και Βέρντερ ανασαίνοντας βαθμολογικά και ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Βλέποντας μάλιστα την Μπάγερν να πηγαίνει από γκέλα σε γκέλα ανοίγει ακόμα περισσότερο η όρεξη για υπερβάσεις. Εξι σερί over. Εξαιρετική παράδοση κόντρα στο Αννόβερο. Τέσσερις κολλητές εντός έδρας νίκες με τη συγκεκριμένη αντίπαλο. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν ψυχολογία, δεν παίζουν μπάλα, αλλά κάνουν κάποιες θετικές εμφανίσεις στην έδρα τους όπως το πρόσφατο 2-1 επί της Βόλφσμπουργκ. Βέβαια ποτέ μέσα στη σεζόν δεν έχουν κάνει δύο κολλητά καλά ματς. Εξι σερί goal/goal και over. Εκτός μετράνε 4 ήττες και 2 ισοπαλίες με 15 γκολ παθητικό. Πολλές απουσίες απόψε. Θα παραταχθούν χωρίς Μπεμπού, Φελίπε, Γουάλας, Σβέγκλερ, Ασάνο και Χίμπερς. Τα πάντα συνηγορούν στον άσο. Εδρα, ποιότητα, παράδοση και αγωνιστικά νέα. Θα τον συνδυάσω με το over για να διεκδικήσω μια απόδοση της τάξεως του 1.90!

Σε ενδιαφέρει