Nations League A’: Χωρίς «CR7» και «Λέβα»

Χωρίς τα δύο μεγάλα τους αστέρια θα κοντραριστούν απόψε σε μια παντελώς αδιάφορη αναμέτρηση η Πορτογαλία με την Πολωνία.
Nations League A’: Χωρίς «CR7» και «Λέβα»

Πέφτει απόψε η αυλαία του τρίτου ομίλου στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας με τη μάχη της Πορτογαλίας κόντρα στην Πολωνία στο Αφόνσο Ενρίκες.

Τα προγνωστικά μου

Πορτογαλία – Πολωνία: Goal/Goal (2.00)

Ανάλυση

Παρά την απουσία του Ρονάλντο, που ξεκάθαρα πικάρει τη διοργάνωση καιν την ΟΥΕΦΑ η Πορτογαλία απέδειξε πως μπορεί και χωρίς αυτόν εξασφαλίζοντας την πρωτιά του ομίλου και δίνοντας τυπικό χαρακτήρα στη σημερινή αναμέτρηση. Στην Ιταλία έπαιξε για το 0-0 και το πήρε. Ξεκάθαρα η ομάδα του Σάντος ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει και ανασταλτικά είναι εξαιρετική. Πέντε ματς δίχως ήττα. Φυσικά πέραν του CR7 απόψε θα λείψουν και οι Ρουί, Μπερνάρντο Σίλβα και Νέβες. Επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας ο  Πέπε. Αναμένονται αρκετές αλλαγές. Με 4-3-3 και πιο επιθετικές βλέψεις απόψε έχοντας στην επίθεση τους Μπρούμα, Γκέδες και Αντρέ Σίλβα.

 

Η Πολωνία αποτέλεσε τον φτωχό συγγενή του ομίλου και με μόλις έναν βαθμό περιορίζεται στην τελευταία θέση. Αμυντικά δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Στο πρόσφατο φιλικό με την Τσεχία ήταν άνευρη και ηττήθηκε με 1-0. Αξιζε πάντως τουλάχιστον ένα γκολ. Απόψε θα υπάρξουν αλλαγές και απουσίες. Απών ο μεγάλος αστέρας Λεβαντόφσκι λόγω ενοχλήσεων. Παράλληλα δεν υπολογίζονται ο αναντικατάστατος αμυντικός Γκλικ και ο ακραίος Γεντρέιτσικ. Πέντε ματς δίχως νίκη συμπλήρωσαν οι φιλοξενούμενοι. Με 4-4-1-1 και στόχο την πρώτη νίκη στον όμιλο. Κορυφή ο Μίλικ και από πίσω του θα κινείται ο Ζιελίνσκι.

Πιθανές ενδεκάδες

Πορτογαλία (4-3-3)

Πατρίσιο

Σεντρίκ

Πέπε

Ντίας

Ροντρίγκες

Ντανίλο

Φερνάντες

Μάριο

Μπρούμα

Γκέδες

Α. Σίλβα

Πολωνία (4-4-1-1)

Τσέζνι

Κετζιόρα

Τζιόνεκ

Μπεντνάρεκ

Μπερεζίνσκι

Φρανκόφσκι

Κρικόβιακ

Κλιχ

Γκροζίνσκι

Ζιελίνσκι

Μίλικ

Εκτίμηση

Ματς χωρίς την παραμικρή σκοπιμότητα. Η Πορτογαλία θα διασκεδάσει την πρωτιά. Η Πολωνία θα ψάξει χωρίς «Λέβα» την πρώτη νίκη στον όμιλο. Με ρίσκο θα πάω στο goal/goal λόγω συνθηκών. Στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου είχαμε ροντέο εξάλλου, με τους Πορτογάλους να επικρατούν 3-2.

Σε ενδιαφέρει