Nations League B’: Το φινάλε των φτωχών συγγενών

Με την πρωτιά στον τρίτο όμιλο του Β’ γκρουπ δυναμικότητας να έχει κλειδώσει από τη Βοσνία η κόντρα Β. Ιρλανδίας και Αυστρίας αποκτά τυπικό χαρακτήρα.
AYST

Ολοκληρώνεται απόψε ακόμα ένας όμιλο στο Nations League με την αδιάφορη μάχη της Β. Ιρλανδίας με την Αυστρία στο Γουίντσορ Παρκ του Μπέλφαστ.

Τα προγνωστικά μου

Β. Ιρλανδία – Αυστρία: Goal/Goal (2.00)

Ανάλυση

Καμία ελπίδα για τη Β. Ιρλανδία και ουραγός στον όμιλο χωρίς πόντο μέχρι τώρα. Λογικό αφού μπάλα δεν παίζει και επιθετικά προβληματίζει σε μεγάλο βαθμό. Δεν έχει σκοράρει στα τρία τελευταία παιχνίδια της με πιο πρόσφατο το εκτός έδρας 0-0 σε φιλικό με την Ιρλανδία. Τέσσερα σερί no goal και έξι στα επτά πιο πρόσφατα. Καμία ελπίδα απόψε ούτε να αποφύγει την τελευταία θέση του ομίλου. Θα ψάξει ουσιαστικά τον πρώτο της βαθμό στη νέα διοργάνωση για να μην αποχωρήσει χωρίς πόντο. Ο Ο’ Νιλ ετοιμάζει αλλαγές σε πρόσωπα για να δει τι ψάρια μπορούν να πιάσουν και κάποιοι λογιζόμενοι ως αναπληρωματικοί.

Παντελώς αδιάφορη αναμέτρηση στο Μπέφαστ με πληθώρα ειδικών στοιχημάτων 

Η Αυστρία έπαιξε το τελευταίο της χαρτί για την πρώτη θέση κόντρα στη Βοσνία, αλλά έμεινε με την όρεξη. Το τελικό 0-0 της άφησε εκτός στόχων, αφού η πρωτιά τελειώσει και η δεύτερη θέση του ομίλου είναι εξασφαλισμένη ακόμα κι αν ηττηθεί απόψε. Εξι διαδοχικά no goal. Τα πέντε πιο πρόσφατα συνοδεύτηκαν από under. Στον πρώτο γύρο είχε επιβληθεί των Β. Ιρλανδών με 1-0 χάρη σε γκολ του Αρναούτοβιτς στο 71’. Η αλήθεια είναι πως έχει παρουσιάσει σαφέστατα ένα πιο ανταγωνιστικό προφίλ από την αντίπαλό του.

Εκτίμηση

Οι αποδόσεις έχουν βγει με βάση την αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων και τη δυσκολία τους στο σκοράρισμα. Αν βάλουμε όμως στην εξίσωση το ότι είναι αδιάφορες και θα προσεγγίσουν το ματς πιο ελεύθερα, τότε αυτομάτως αποκτά αξία το goal/goal στο καλοπληρωμένο δυάρι.  

Σε ενδιαφέρει