Φούτμπολ Λιγκ: Ντέρμπι ονομάτων στην Πάτρα

Μάχη με άρωμα Σούπερ Λιγκ ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Ηρακλή. Εύκολο έργο για την Κέρκυρα.
ira

Τέταρτη αγωνιστική στη Φούτμπολ Λιγκ με αρκετά ενδιαφέροντα ματς. Δεσπόζει η μάχη της Πάτρας.

Ανάλυση

Παναχαϊκή – Ηρακλής

Δεν κατάφερε η Παναχαϊκή να κερδίσει για δεύτερο σερί ματς πρωταθλήματος. Μετά το υπέρ της 1-0 κόντρα στην Σπάρτη ηττήθηκε με το ίδιο σκορ από τον Απόλλωνα στη Λάρισα. Τρίτο σερί no goal. Πολύ σκληρή δοκιμασία η σημερινή κόντρα σε μια βαριά φανέλα. Ο Ηρακλής προσπαθεί να σταθεροποιήσει την απόδοσή του σε υψηλά επίπεδα, αλλά τα πολλά σκαμπανεβάσματα δεν του το επιτρέπουν. Βαρύ 1-6 από τον Ατρόμητο στο Κύπελλο, ήττα στο πρωτάθλημα με 1-0 εκτός κόντρα στην Κέρκυρα και σκληρό 1-1 στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Αιγινιακό. Αξιζε κάτι καλύτερο. Υπάρχει θέμα ψυχολογία. Και τα τρία φετινά του παιχνίδια στο πρωτάθλημα είναι under. Μεγάλο ντέρμπι ονομάτων, που μόνο αυτό τους έχει μείνει. Πραγματοποιούν μέτριες ως κακές εμφανίσεις ως τώρα. Πάντως η Παναχαϊκή δείχνει να πατάει καλύτερα στα πόδια της και έχει σύμμαχο την έδρα αποκτώντας αυτομάτως το σχετικό προβάδισμα.

Μάχη ονομάτων στην Πάτρα. Πού θα καταλήξει;

Αιγινιακός – Αήττητος Σπάτων

Μετά την βαριά τεσσάρα που δέχτηκε εντός έδρας ο Αιγινιακός από τον Απόλλωνα Λάρισας κατάφερε να αποδράσει από την έδρα του Ηρακλή με την ισοπαλία 1-1. Πρόσεξε την άμυνα και βρήκε μπροστά ένα γκολ που αποδείχτηκε αρκετό για τον βαθμό. Δύο goal/goal και over στα τρία φετινά του παιχνίδια. Από την άλλη ο Αήττητος παραμένει σταθερά στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, αλλά έρχεται από τον πρώτο του φετινό βαθμό εντός έδρας κόντρα στην Κέρκυρα. Επαιξε μαζική άμυνα, έκλεισε τους διαδρόμους και πανηγύρισε. Είχαν προηγηθεί τρεις ήττες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Οδηγεί όλα του τα παιχνίδια στο όριο. Το ίδιο περιμένω να συμβεί κι απόψε. Δεν χωρίζουν πολλά πράγματα τις δύο ομάδες. Το άγχος της πρώτης νίκης στη σεζόν δείχνει να τις καταβάλει. Κλειστό ματς και ξεκάθαρο under. Οποια προηγηθεί θα ματώσει να το υπερασπιστεί.

Κέρκυρα – Καραϊσκάκης

Σε καλό φεγγάρι η Κέρκυρα. Δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της ολοένα και περισσότερο. Αήττητη στα δύο τελευταία ματς. Αρχικά επιβλήθηκε με 1-0 του Ηρακλή και στη συνέχεια έφυγε με το 0-0 από την έδρα του Αήττητου Σπάτων έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά όχι το γκολ. Τέσσερα ματς έχει δώσει μέχρι τώρα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο μετρώντας ισάριθμα under και no goal. Σε τραγική κατάσταση ο ουραγός Καραϊσκάκης και χωρίς ελπίδες διαφυγής. Δείχνει ξεκάθαρα να μην ανήκει στην κατηγορία. Τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς με τέρματα 10-0. Νωρίτερα είχε ηττηθεί και στο Κύπελλο από την Ιεράπετρα με 1-0. Όλα τα ματς στο no goal , αφού δεν έχει σκοράρει ακόμα. Ψυχολογία στο ναδίρ. Δεν γίνεται να γλιτώσει απόψε στο νησί των Φαιάκων. Ο άσος κινείται σε πολύ χαμηλά επίπεδα και δεν γίνεται να επιλεγεί. Αντιθέτως θα κρατήσω το under 0,5 στα τέρματα του Καραϊσκάκη που ακόμα δεν έχει βρει γκολ στη σεζόν και αυτό θα συνεχιστεί.

Σε ενδιαφέρει