Nations League B’: Υπάρχει μόνο η νίκη

Αποκλειστικά τους τρεις βαθμούς της νίκης ψάχνουν απόψε Τουρκία και Σουηδία για τους δικούς της λόγους η κάθε μια.
SWEDEN

Οριακή σύγκρουση στο Ικόνιο ανάμεσα στην Τουρκία και τη Σουηδία για τον δεύτερο όμιλο στο Β’ γκρουπ δυναμικότητας του Nations League.

Τα προγνωστικά μου

Τουρκία – Σουηδία: Goal/Goal (1.85)

Ανάλυση

Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Τουρκία τρώγοντας τη μία σφαλιάρα πριν από την άλλη πλην ελαχίστων ξεσπασμάτων, όπως το 3-2 στην έδρα Των Σουηδών. Εκτοτε ακολούθησε το εντός έδρας 0-0 με τη Βοσνία και η πρόσφατη ήττα στη Ρωσία με 2-0. Τα 6 από τα 8 τελευταία παιχνίδια της ήταν goal/goal. Εχασε οριστικά της πρώτη θέση του ομίλου, αλλά θέλει τη νίκη απόψε για να αποφύγει τουλάχιστον την τελευταία. Δεν θα αλλάξει το 4-2-3-1 ο Λουτσέσκου παίζοντας με φουνταριστό τον Τοσούν και από πίσω τους Ουντέρ, Οζιακούπ και Τσαλχάνογλου.

Η Σουηδία κινείται από το κακό στο χειρότερο μετά την αξιόλογη πορεία στο Μουντιάλ. Δείχνει να μην έχει ενέργεια στο ντεπόζιτο. Στον πρώτο γύρο ηττήθηκε με ανατροπή από την Τουρκία με 3-2 και απόψε θα ψάξει τη ρεβάνς. Ακολούθησε το εντός έδρας 0-0 με τη Ρωσία και το φιλικό 1-1 με τους Σλοβάκους. Πέντε under στα έξι τελευταία ματς. Αγνοεί τη νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα. Στόχος η αποφυγή της τελευταίες θέσης. Βέβαια διατηρεί μαθηματικές ελπίδες πρωτιάς, αλλά για να τα καταφέρει θα πρέπει να κάνει το απόλυτο κερδίζοντας σήμερα και στο φινάλε τους Ρώσους. Για να τα καταφέρει να πρέπει να μην χάσει απόψε. Λείπουν οι Γιάνσον και Φόρσμπεργκ. Κλασικό 4-4-2 με επιθετικό δίδυμο τους Τέλιν και Μπεργκ. Από τα άκρα θα βγαίνουν Λάρσον και Ολσον.

Εκτίμηση

Η Τουρκία θέλει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στον όμιλο με νίκη καταδικάζοντας παράλληλα τους Σουηδούς. Οι φιλοξενούμενοι με τη σειρά τους δεν μπορούν να ελπίζουν σε πολλά πράγματα με την μπάλα που παίζουν. Ψάχνουν απόψε τη ρεβάνς της ήττας τους στον πρώτο γύρο. Με οδηγό εκείνο το παιχνίδια και με δεδομένο ότι αμφότερες θα ψάξουν αποκλειστικά τη νίκη θα ποντάρω στο αμφίσκορο.

Σε ενδιαφέρει