Bαλένθια – Γιουνγκ Μπόις: Βλέπουν πρόκριση οι «νυχτερίδες»

Με νίκη απόψε κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις η Βαλένθια μπαίνει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης.
Bαλένθια – Γιουνγκ Μπόις: Βλέπουν πρόκριση οι «νυχτερίδες»

Στο Μεστάγια συγκρούονται απόψε για την τέταρτη αγωνιστική του όγδοου ομίλου η Βαλένθια με τη Γιουνγκ Μπόις λίγες μέρες μετά το μεταξύ τους 1-1 στην Ελβετία.

Τα προγνωστικά μου

Βαλένθια – Γιουνγκ Μπόις: 1 & over 1,5 (1.75)

Ανάλυση

Καμία σχέση δε έχει αυτή η Βαλένθια με την εξαιρετική της περασμένης σεζόν. Στην Πριμέρα βολοδέρνει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και έρχεται από εντός έδρας ήττα με  1-0 από τη Χιρόνα. Εντονος προβληματισμός σο εσωτερικό της. Μοναδική δίοδος διάκρισης το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ξεκάθαρο πως σε αυτό έχει ρίξει όλο το βάρος. Στην Ελβετία πριν  δύο εβδομάδες έφυγε με το 1-1 κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις. Μονόδρομος η νίκη απόψε. Αν την πάρει αγγίζει ουσιαστικά την τρίτη θέση συνεχίζοντας το Γιουρόπα, ενώ παράλληλα μπαίνει δυναμικά στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης. Επτά σερί εντός έδρας under. Δεν παίζουν Τσερίεφ, Πιτσίνι και Παρέχο. Κλασικό 4-4-2 με Μίνα και Ροντρίγκο να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.

Κομβικό ματς στο Μεστάγια. Θα το πάρει η Βαλένθια;

Η Γιουνγκ Μπόις μετά από δύο ήττες στον όμιλο πήρε τον πρώτο βαθμό κόντρα στη σημερινή της αντίπαλο με 1-1. Ισοφάρισε στο 55’ με πέναλτι του Οαρό. Στο εγχώριο πρωτάθλημα πέρασε άνετα από τη Ζυρίχη με 3-0 και δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει τον τίτλο όντας χτίσει μια διαφορά 11 βαθμών από τους διώκτες της. Εξι over στα οχτώ τελευταία ματς. Δεν παίζει ο καλός αμυντικός Βούτριχ. Κλασικό 4-4-2 απόψε με Οαρό και Ααλέ να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο. Σε περίπτωση ήττας χάνει κάθε ελπίδα. Αν κερδίσει αυξάνει κατακόρυφα τις πιθανότητες να προλάβει τουλάχιστον την τρίτη θέση.

Πιθανές ενδεκάδες

Βαλένθια (4-4-2)

Νέτο

Βας

Γκαράι

Γκάμπριελ

Γκαγιά

Σολέρ

Κοντόγκμπια

Κοκλέν

Γκέδες

Μίνα

Ροντρίγκο

Γιουνγκ Μπ. (4-4-2)

Μπάλμος

Μπαμπού

Λάουπερ

Μπέργκεν

Μπενίτο

Φάσναχτ

Σο

Σανόγκο

Σουλεϊμάνι

Οαρό

Ασαλέ

Εκτίμηση

Η Βαλένθια διαθέτει ανώτερο σύνολο, παίζει στην έδρα της και είναι πιο… ψημένη από τους Ελβετούς. Ο άσος έχει το προβάδισμα, αλλά στα επίπεδα του 1.50 δεν μου κάνει. Συνδυαστικά με το over 1,5 φτάνει στα επίπεδα του 1.75 και κρίνεται value. Δεν θα αφήσουν οι Ισπανοί την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Σε ενδιαφέρει