Πόρτο – Λοκομοτίβ Μ.: Διαφορά επιπέδου στο Ντραγκάο

Η Πόρτο με νίκη απόψε σταθεροποιείται σε θέση πρόκρισης στον όμιλο και καταδικάζει τη Λοκομοτίβ.
Πόρτο – Λοκομοτίβ Μ.: Διαφορά επιπέδου στο Ντραγκάο

Οριακή αναμέτρηση στο Ντραγκάο ανάμεσα στην Πόρτο και τη Λοκομοτίβ για την τέταρτη αγωνιστική στον τέταρτο όμιλο.

Τα προγνωστικά μου

Πόρτο – Λοκομοτίβ: 1 & over

Ανάλυση

Δυναμικό πέρασμα από το νησί της Μαρίτιμο για την Πόρτο με 2-0 που την έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Ο Οταβίνιο στο 70’ και ο Μαρεγκά στο 73’ πέτυχαν τα γκολ της νίκης. Σε εξαιρετική κατάσταση οι γηπεδούχοι μετρώντας πέντε διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις με τέρματα 17-4! Στον τελευταίο της ευρωπαϊκό αγώνα κέρδισε με στυλ μεγάλης ομάδας τη σημερινή της αντίπαλο με 3-1 στη Μόσχα. Μαρεγκά, Ερέρα και Κορόνα τα γκολ. Αρχικά είχε πιάσει πέναλτι ο Κασίγιας ανεβάζοντας την ψυχολογία των συμπαικτών του. Σημαντικότερη απώλεια αυτή του Αμπουμπακάρ. Φουλ επιθετικό 4-3-3 με Μπραχίμι, Κορόνα και Μαρεγκά να αποτελούν την επιθετική τριπλέτα.

Θα καταφέρει να διπλασιάσει απόψε η Πόρτο τις νίκες της κόντρα στους Ρώσους 

Για τη Λοκομοτίβ τα πράγματα απόψε είναι ξεκάθαρα. Ή κερδίζει, παίρνει τους πρώτους της βαθμούς στον όμιλο και ελπίζει τουλάχιστον στην τρίτη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα. Ή χάνει και ουσιαστικά τελειώνει κάθε ελπίδα διάκρισης στην Ευρώπη. Ερχεται από νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στην Αρσεναλ Τούλα με 3-1. Βρίσκεται επτά βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ζενίτ. Προβλήματα ανασταλτικά. Εξι σερί over. Τα πέντε εξ αυτών συνοδεύτηκαν από goal/goal. Εχει 16 ολόκληρα χρόνια να πανηγυρίσει εκτός έδρας νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με 4-2-3-1 απόψε και τον Εντερ στην κορυφή της επίθεσης.

Πιθανές ενδεκάδες

Πόρτο (4-3-3)

Κασίγιας
Περέιρα
Φελίπε
Μιλιτάο
Τέλες
Ολιβέιρα
Ερέρα
Ντανίλο
Μπραχίμι
Κορόνα
Μαρεγκά

Λοκομοτίβ Μ. (4-2-3-1)

Γκιγιέρμε
Ιγκνατίεφ
Τσόρλουκα
Χέβεντες
Ιντόβου
Κριχόβιακ
Ντενίσοφ
Φερνάντες
Αν. Μίραντσουκ
Φερνάντεζ
Έντερ

Εκτίμηση

Η Πόρτο είναι ξεκάθαρα καλύτερη ομάδα από τη Λοκομοτίβ και το μομέντουμ την ευνοεί. Αναμένεται να διπλασιάσει τις νίκες της κόντρα στους Ρώσους. Για να ανεβάσω την απόδοση θα συνδυάσω τον άσο με το over. Εξάλλοι οι φιλοξενούμενοι επιβάλλεται να ανοιχτούν με στόχο αποκλειστικά το τρίποντο. Πιθανότερο να εκτεθούν.

Σε ενδιαφέρει