Α’ Αργεντινής: Μάχη αήττητων

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αργεντινής.
miranda defensa

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το… φίνις της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Αργεντινής.

Η Ντεφένσα Ι Χουστίσια αντιμετωπίζει τη Βελέζ ενώ η Λανούς υποδέχεται τη φορμαρισμένη Ουρακάν.

Ανάλυση

Ντεφένσα Ι Χουστίσια – Βελέζ

Πολύ κοντά στην πρόκρισή της στον ημιτελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα έφτασε η Ντεφένσα, αλλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Τζούνιορ, παρά το γεγονός ότι βάσει εικόνας ήταν καλύτερη. Στην Κολομβία η Ντεφένσα ηττήθηκε 2 – 0 με τα γκολ να σημειώνονται στο τελευταίο τέταρτο του ματς. Στο δεύτερο ματς, πριν από το 30’ είχε ισοφαρίσει ήδη το σκορ του πρώτου αγώνα, ενώ στη λήξη του ημιχρόνου αναίτια της ακυρώθηκε το 3 – 0. Στο 54’ έγινε και το 3 – 0, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα, στο 72’ έγινε το 3 – 1. Αποκλείστηκε έχοντας στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης δοκάρι. Για το πρωτάθλημα είχε επικρατήσει 1 – 0 εκτός έδρας της Σαν Μαρτίν Σαν Χουάν, παίρνοντας τη νίκη στο 90’. Τέταρτη συνεχόμενη νίκη και μάλιστα με μηδέν παθητικό. Σε 8 ματς έχει 5 νίκες και 3 ισοπαλίες και βρίσκεται 5 πόντους από την 1η θέση, με 2 ματς λιγότερα.

Εντός έδρας νίκη με 1 – 0 κόντρα στην Μπελγράνο για τη Βελέζ με σκόρερ να είναι ο Κουφρέ στο 68’, έχοντας όμως και αριθμητικό πλεονέκτημα από το πρώτο ημίχρονο. Παραμένει αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα έχοντας 5 νίκες και μόλις 1 ισοπαλία. Βέβαια, το εντυπωσιακό δεν είναι αυτό, αλλά το γεγονός ότι έχουν μόλις 1 γκολ παθητικό και αυτό με εκτέλεση πέναλτι. Η τωρινή της πορεία είναι συνέχεια της περσινής, που αν υπολογιστεί και αυτή, μετρά 12 σερί ματς αήττητη.

Εκτίμηση: Πολύ διαβασμένο το Under και δεν αξίζει κανείς να ποντάρει εκεί. Μονομαχία δύο αήττητων ομάδων. Χ.

Λανούς – Ουρακάν

Προσπαθεί να βρει μια σταθερότητα και μια ικανοποιητική πορεία. Στο πλαίσιο αυτό, πήρε τον βαθμό στην έδρα της Τίγκρε (1 – 1), δημιουργώντας μικρό αήττητο σερί, έχοντας μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Στο 67’ έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά ισοφάρισε στο 75’, πετυχαίνοντας το πρώτο της εκτός έδρας γκολ. Τα δύο τελευταία της ματς έληξαν Over 3,5 και GG.

Τρομερή εμφάνιση για την Ουρακάν και σπουδαία νίκη κόντρα στην Κολόν, που δείχνει πάνω από όλα τον χαρακτήρα που έχει ως ομάδα. Στο 40’ και το 43’ δέχθηκε δύο απανωτά γκολ και διαμορφώθηκε το 0 – 2 ενώ στο 50’ έμεινε με 10 παίκτες! Κι όμως επέστρεψε και τα έφερε όλα τούμπα, δείχνοντας μεγάλη ψυχή. Στο 73’ και το 74’ πέτυχε δύο γκολ, ενώ στο 83’ πέτυχε και τρίτο γκολ, διαμορφώνοντας μέσα σε μεγάλο ενθουσιασμό το 3 – 2. Έχει 4 Over στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις της.

Εκτίμηση: Αποφεύγω τα σημεία και θα πάω με τα γκολ. Αποδόσεις – μαμούθ στο Over, ειδικότερα σε δύο ομάδες που βρίσκονται σε επιθετικό οίστρο.

Σε ενδιαφέρει