Σπορ Ρεσίφε – Σεαρά: Ο κερδισμένος φεύγει με… εξάποντο

Με μια μάχη με φόντο την παραμονή ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Βραζιλίας.
michel bastos en el centro celebrando un tanto en un partido de sport recife sportrecife

Πέφτει η αυλαία στην 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος Βραζιλίας.

Η Σπορ Ρεσίφε φιλοξενεί στην έδρα της τη Σεαρά και θέλει να δώσει συνέχεια στο μικρό νικηφόρο της σερί, ώστε να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Σεαρά όμως δεν… αστειεύεται.

Τα προγνωστικά μου

Σπορ Ρεσίφε – Σεαρά: GG (2.00)

Ανάλυση

Βρήκε την Γκρέμιο στην καλύτερη δυνατή στιγμή, που θα μπορούσε να τη βρει ένας αντίπαλος η Σπορ Ρεσίφε, καθώς υπήρχε ο ημιτελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες με τη Ρίβερ Πλέιτ και τελικά όχι μόνο πήρε βαθμό, αλλά έφτασε σε μια σπουδαία νίκη με σκορ 4 – 3 και μάλιστα εκτός έδρας! Πολύ σημαντικοί τρεις βαθμούς, αφού πήρε μια ανάσα που την κάνει να ελπίζει για την αποφυγή του υποβιβασμού, ενώ ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, αφού είχε προηγηθεί αυτή κόντρα στη Βάσκο Ντα Γκάμα με 2 – 1, ενώ προηγουμένως είχε κερδίσει και την Ιντερνασιονάλ. Μετρά πέντε συνεχόμενα Over, τέσσερα εκ των οποίων έχουν συνοδευθεί με GG.

Μάχη με φόντο την παραμονή στη Βραζιλία! Σπορ Ρεσίφε ή Σεαρά;

Νίκη – ανάσα για τη Σεαρά, καθώς με μεγάλο όπλο για ακόμα μια φορά την έδρα της, επιβλήθηκε 2 – 1 της Ατλέτικο Μινέιρο, παρά το γεγονός ότι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα δέχθηκε πολύ μεγάλη πίεση. Άνοιξε το σκορ στο 10’, ισοφαρίστηκε σχεδόν άμεσα στο 26’ και το νικητήριο γκολ το σημείωσε στο 62’ και είναι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Πρόκειται για μία από τις πιο αποδοτικές ομάδες στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, καθώς έχει 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες, έχοντας βρεθεί έξω από τους μπελάδες, αλλά χωρίς να τους αποφύγει τελείως, αφού είναι μόλις στο +3.

Εκτίμηση

Ένα ματς που όποιος κερδίσει, παίρνει ουσιαστικά 6 βαθμούς, αφού πρόκειται για μία αναμέτρηση με φόντο παραμονής, ανάμεσα σε ομάδες με κοινό στόχο. Σκοράρει συνεχώς η Σπορ Ρεσίφε, βρίσκει χώρους εκτός έδρας η Σεαρά. Πολύ πιθανό το GG.

Σε ενδιαφέρει