ΑΕΚ Λάρνακας – ΑΕ Λεμεσού: Ντερμπάρα με φόντο την κορυφή

Μάχη αήττητων στην ΑΕΚ Αρένα, με τη νικήτρια να παραμένει αήττητη και να εδραιώνεται στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας.
ael aek

Οι αήττητες ΑΕΚ Λάρνακας και ΑΕ Λεμεσού συγκρούονται απόψε διαθέτοντας δύο από τις καλύτερες άμυνες στην κατηγορία.

Τα προγνωστικά μου

ΑΕΚ Λάρνακας – ΑΕ Λεμεσού: Under (1.70)

Ανάλυση

Μεγάλο διπλό για την ΑΕΚ Λάρνακας επί της Ανόρθωσης με 2-1, σε ένα ματς που ήταν τυχερή και η ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιη. Η ουσία είναι πως πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς, ανέβηκε στην τετράδα και παρέμεινε αήττητη στη σεζόν με 4 νίκες και 1 ισοπαλία. Υψηλές βλέψεις. Σκοράρει δύο γκολ κατά μέσο όρο. Να σημειωθεί πως έχει δύο αγώνες λιγότερους και αν τους πάρει θα ανέβει στην κορυφή. Ακολουθεί το ματς με τη Λουντογκόρετς για το Γιουρόπα, αλλά μπορεί να περιμένει όπως υποστήριξε  ο κόουτς Ιραόλα. Αμφίβολος ο ακραίος αμυντικός Ιγκόρ. Προέρχεται από τέσσερα διαδοχικά ματς με σύνολο τερμάτων «2-3», ενώ τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ήταν goal/goal.

Κορμιά αναμένεται να πέσουν στην ΑΕΚ Αρένα. Πού θα καταλήξει το ντέρμπι; 

Η ΑΕ Λεμεσού οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος και διαθέτει τρομερή επίθεση. Ερχεται από το 4-1 κόντρα στο Παραλίμνι. Δύο γκολ ο Μανουέλ Τόρες. Μάλιστα βρέθηκε πίσω στο σκορ, ενώ όλα τα τέρματα τα πέτυχε στο δεύτερο ημίχρονο. Κάνουν τη διαφορά μέχρι τώρα οι πολλοί Ισπανοί και Πορτογάλοι που έχει στο ρόστερ. Διαθέτει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία με μόλις δύο γκολ παθητικό. Τα 5 από τα 7 φετινά της παιχνίδια ήταν No Goal. Πλήρης η αποστολή. Με 4-2-3-1 και το Χουράδο να σηκώνει το βάρος της επίθεσης.

Εκτίμηση

Ντέρμπι κορυφής όπου αναμένεται να πέσουν κορμιά. Η ΑΕΚ Λάρνακας είναι κυνική και δείχνει χαρακτήρα ακόμα κι όταν δεν παίζει καλά. Η ΑΕ Λεμεσού ακόμα δεν έχει δεχτεί γκολ στη σεζόν εκτός έδρας παίζοντα εξαιρετικά ανασταλτικά. Καμία από τις δύο δεν θέλει να χάσει. Όποια προηγηθεί θα ματώσει να το υπερασπιστεί. Πιθανό under.

Σε ενδιαφέρει