Άστον Βιλα – Μπόλτον: Έχουν το όνομα, αλλά όχι τη χάρη

Δύο από τα κορυφαία ονόματα της φετινής Τσάμπιονσιπ βολοδέρνουν στα χαμηλά στρώματα τα βαθμολογίας και απόψε αναζητούν ένα νέο ξεκίνημα.
VILA

Ανοίγει η αυλαία της 16ης αγωνιστικής στην Τσάμπιονσιπ με την oριακή μάχη της Αστον Βίλα με την Μπόλτον στο Βίλα Παρκ.

Τα προγνωστικά μου

Άστον Βίλα – Μπόλτον: Under 2,5 (1.95)

Ανάλυση

Δεν τραβάει με τίποτα η φετινή Βίλα. Συμπλήρωσε επτά ματς με μόλις μία νίκη και τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία. Ο Σμιθ δεν δείχνει να μπορεί να την φέρει στον ίσιο δρόμο άμεσα. Από την ΚΠΡ ηττήθηκε με 1-0 στον τελευταίο της αγώνα έχοντας και πάλι πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων. Η εστία της παραβιάστηκε στα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς. Στην έδρα της παίζει πιο αποφασιστικά έχοντας ηττηθεί στα επτά τελευταία μόνο από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Πολύ σημαντική η απώλεια του μέσου Μπιάρνασον.

Ματσάρα με χρώμα Πρέμιερ Λιγκ στο Βίλα Παρκ πληθώρα ειδικών στοιχημάτων

Η Μπόλτον πάλεψε κόντρα στη Χαλ, είχε κάποιες ευκαιρίες για την ισοπαλία, αλλά τελικά υπέκυψε με 1-0. Ματς που οδηγήθηκε στη λεπτομέρεια και το πλήρωσε. Πέντε ματς δίχως νίκη με τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία. Δεν κάθεται καθόλου άνετα στην καρέκλα του ο Πάρκινσον. Πέντε no goal στα έξι πιο πρόσφατα. Σκοράρει πολύ δύσκολα. Τομέας που χρειάζεται απαραιτήτως ενίσχυση. Αναμένονται 2-3 αλλαγές στο αρχικό σχήμα για να βρεθεί η σωστή φόρμουλα που θα οδηγήσει στην επιτυχία.

Εκτίμηση

Οι δυο ομάδες έχουν το όνομα, αλλά όχι τη χάρη. Με βλέψεις ανόδου μπήκα στην σεζόν, αλλά ως τώρα μένουν με την όρεξη. Εντονος προβληματισμός και φόβος στο παιχνίδι τους. Κοινό χαρακτηριστικό το πρόβλημα στο εκτελεστικό κομμάτι. Ως εκ τούτου το under ευλόγως αποκτά αυξημένες πιθανότητες επαλήθευσης.

Σε ενδιαφέρει