Κύπελλο Ισπανίας: Έχει καλό ρυθμό η Λεβάντε, νέο προπονητή η Λούγκο

Πρώτοι αγώνες για τη φάση των «32» του Κυπέλλου Ισπανίας και στη διοργάνωση μπαίνουν κανονικά και οι ομάδες της Πριμέρα.
nuevo entrenador del lugo empieza copa

Ανοίγει η αυλαία στη φάση των «32» του Κυπέλλου Ισπανίας και το πράγμα… σοβαρεύει, αφού στη διοργάνωση μπαίνουν τώρα και οι ομάδες της Πριμέρα.

Πρώτοι αγώνες με τους δεύτερους να έχουν προγραμματιστεί για τις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου.

Ανάλυση

Λούγκο – Λεβάντε

Μεγάλη η αστάθεια στην απόδοση και τα αποτελέσματα της Λούγκο και έτσι αρκετά νωρίς μέσα στη σεζόν, υπήρξε αλλαγή την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τα ηνία να αναλαμβάνει ο πρώην προπονητής της ομάδας, Αλμπέρτο Μοντεαγούδο, που ήταν στον Απόλλωνα Σμύρνης. Το Σάββατο ηττήθηκε εντός έδρας από την Κάντιθ, αν και προηγήθηκε μόλις στο 11’. Ισοφαρίστηκε στο 18’ και τελικά δέχθηκε το τελειωτικό χτύπημα στο 86’. Όπως είναι φυσικό, το πρωτάθλημα είναι η απόλυτη προτεραιότητα και το Κύπελλο σε αυτή τη φάση δείχνει ως αγγαρεία.

Δράση στο Κύπελλο Ισπανίας με σούπερ αποδόσεις! 

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τη Λεβάντε που κατάφερε να καταβάλλει την αντίσταση της Λεγκανές με 2 – 0. Πέτυχε ένα γκολ στις αρχές του αγώνα και ένα ακόμα προς το τέλος. Η πορεία που έχει στο πρωτάθλημα της δίνει την ευχέρεια να κοιτάξει με ανάλογη προσοχή και το Κύπελλο, πόσω μάλλον όταν το εμπόδιο της Λούγκο είναι βατό, ειδικά σε διαδικασία διπλών αναμετρήσεων. Θα έχει αλλαγές στο σημερινό, αλλά και πάλι θα είναι ανώτερη της Λούγκο.

Εκτίμηση: Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες και στις τιμές που κυκλοφορεί το διπλό παίζεται.

Λεγκανές – Βαγεκάνο

Καλή εμφάνιση από τη Λεγκανές στην έδρα της Λεβάντε, αλλά το αποτέλεσμα για ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι ήταν αρνητικό, αφού ηττήθηκε με 2 – 0. Αυτό σημαίνει ότι υπέστη την 15η ήττα της στα τελευταία 21 ματς, έχοντας άλλες 6 ισοπαλίες, αλλά όχι κάποια νίκη. Το Σάββατο έχει πάρα πολύ δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης εντός έδρας. Πολλές αλλαγές ετοιμάζει ο Πελεγκρίνο ακριβώς για αυτόν τον λόγο και όπως αναφέρουν τα ισπανικά ρεπορτάζ, θα γίνουν 8 – 9 αλλαγές στην ενδεκάδα.

Νέα ήττα για τη Βαγεκάνο, αυτή τη φορά στην έδρα της Χιρόνα με 2 – 1. Δέχθηκε δύο γκολ από νωρίς, το πρώτο με ένα από τα πιο χαζά πέναλτι που μπορεί να υποπέσει ένας αμυντικός και παρά τη γρήγορη μείωση του σκορ στο δεύτερο ημίχρονο, δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει και έτσι παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού. Σε δύσκολη θέση έχει περιέλθει ο προπονητής της ομάδας, Μίτσελ, που πλέον νιώθει ότι η θέση του δεν είναι ασφαλής. Όπως και η Λεγκανές, έτσι και η Βαγεκάνο, θα πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές στην αρχική της σύνθεση. Σταθερό σημείο αγωνιστικής αναφοράς πάντως για τη Βαγεκάνο είναι ότι βρίσκει δίχτυα ακόμα και στις ήττες της.

Εκτίμηση: Στο Κύπελλο η αμυντική συνέπεια των ομάδων πάει λίγο… περίπατο. Η Βαγεκάνο σκοράρει σταθερά και θα δούμε λογικά γκολ και από τη Λεγκανές. Over.

Σε ενδιαφέρει