Νάπολι – Ρόμα: Από 1-1 ξεκινάει…

Σύγκρουση ολκής στην έδρα της Νάπολι για τη δέκατη αγωνιστική του Καμπιονάτο, με την πρόσφατη παράδοση να δείχνει διπλό και goal/goal.
napoli roma

Τεράστιο ντέρμπι μίσους στο Σαν Πάολο ανάμεσα στη Νάπολι και τη Ρόμα. Ιδιαίτερο για τον προπονητή της Νάπολι, Αντσελότι που υπήρξε ποδοσφαιριστής της Ρόμα.

Τα προγνωστικά μου

Νάπολι – Ρόμα: Goal/Goal (1.65)

Ανάλυση

Σε ένα τρομερό ματς μεσοβδόμαδα κόντρα στην Παρί για το Τσάμπιονς Λιγκ η Νάπολι απέδρασε με το 2-2 χάνοντας τη νίκη στο όριο.   Ο Ινσίνιε άνοιξε το σκορ στο 29’ και παρότι ισοφαρίστηκε, μπόρεσε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα στο 77’. Τελικά ισοφαρίστηκε στις τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και έμεινε με την όρεξη. Τουλάχιστον κρατάει τη δεύτερη θέση στον όμιλο. Στο πρωτάθλημα μείωσε την απόσταση από την κορυφή κερδίζοντας πολύ εύκολα την Ουντινέζε εκτός έδρας με 3-0. Τέσσερα ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις. Τρία no goal σε αυτό το διάστημα καταφέρνοντας να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της. Στα πέντε φετινά εντός έδρας παιχνίδια της έχει πετύχει ισάριθμες νίκες. Θα παραταχθεί χωρίς Κίρικες, Ουνάς, Γιουνές, Βέρντι και Λουπέρτο. Θα παραταχθεί με ένα κλασικό 4-4-2 έχοντας στην επίθεση τους Ισνίνιε και Μίλικ.

 

Η Ρόμα μετά την εντός έδρας ήττα-σοκ από την Σπαλ με 2-0 είχε ανάγκη από μια πειστική εμφάνιση στο Τσάμπιονς Λιγκ για να χρυσώσει το χάπι. Τελικά τα κατάφερε επικρατώντας μεσοβδόμαδα της ΤΣΣΑ με 3-0. Δύο γκολ ο Τζέκο και ένα ο Ουντέρ. Πέντε νίκες στα έξι τελευταία. Τέσσερα σερί no goal και επτά στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Εκτός έδρας έχει 6 under στα 8 τελευταία. Δεν υπολογίζονται για το ντέρμπι οι Παστόρε, Περότι, Κλάιφερτ και Κάρσντορπ. Ο Ντι Φραντζέσκο αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 έχοντας κορυφή τον Τζέκο και από πίσω τους Ουντέρ, Πελεγκρίνι και Ελ Σαράουι.

Πιθανές ενδεκάδες

Νάπολι (4-4-2)

Οσπίνα

Χισάι

Κουλιμπαλί

Αλμπιόλ

Ρούι

Ζιελίνσκι

Αλαν

Χάμσικ

Καγεχόν

Ινσίνιε

Μίλικ

Ρόμα (4-2-3-1)

Ολσεν

Σαντόν

Μανωλάς

Ζεσούς

Κολάροφ

Ενζονζί

Ντε Ρόσι

Ουντέρ

Πελεγκρίνι

Ελ Σαράουι

Τζέκο

Εκτίμηση

Τέσσερα σερί διπλά έχουν εμφανιστεί στις συγκρούσεις των δύο ομάδων τα τελευταία χρόνια ανεξαρτήτως έδρας. Τα τρία εξ αυτών συνοδεύτηκαν από goal/goal. Ο άσος βρίσκεται σε κάθετη πτώση. Έχω την αίσθηση πως οι αποδόσεις υποτιμούν τη Ρόμα, η οποία είχε ένα σαφέστατα πιο άνετο παιχνίδι μεσοβδόμαδα και θα είναι πιο ξεκούραστη. Στα επίπεδα του 1.65 το goal/goal, κρίνεται οριακά αποδεκτό, αλλά και πολύ πιθανό συνάμα.

Σε ενδιαφέρει