Α’ Γαλλίας: Πέντε ματς δίχως γκολ ο «Μπάλο»

Στην σκιά του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στη Μαρσέιγ και την Παρί διεξάγονται απόψε στη Γαλλία οι αναμετρήσεις Ρεν – Ρεμς και Μπορντό Νις.
Α’ Γαλλίας: Πέντε ματς δίχως γκολ ο «Μπάλο»

Σπουδαίες μάχες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της ενδέκατης αγωνιστικής στο Σαμπιονά.

Ανάλυση

Ρεν – Ρεμς

Η αμυντική της αστάθεια έχει φέρει προβληματισμό και της στοιχίζει στα περισσότερα ματς. Ο λόγος για τη Ρεν που δέχεται γκολ εδώ και εννιά αγώνες με αποτέλεσμα να έχει μόνο δύο νίκες σε αυτό το διάστημα. Την περασμένη αγωνιστική έφυγε από την έδρα της Σεντ Ετιέν με το 1-1, αλλά ακολούθησε η εντός έδρας ήττα από τη Ντιναμό Κιέβου με 2-1 στο Γιουρόπα. Ισοφάρισε στο 40’ με τον Γκρενιέ, αλλά ένα λεπτό πριν το φινάλε λύγισε. Τα οχτώ από τα εννιά τελευταία παιχνίδια της ήταν goal/goal και είχαν σύνολο τερμάτων «2-3». Δεν παίζουν Χουνού, Ντανζέ και Γκιτάν. Η Ρεμς είναι από τις πιο σκληρές μικρομεσαίες ομάδες της κατηγορίας. Τρέχει ένα σερί τριών ισοπαλιών κόντρα σε Μπορντό, Νιμ και Ανζέ. Αγνοεί το τρίποντο εδώ και οχτώ αγώνες. Εξι under στα επτά τελευταία ματς. Νοκ άυτ ο Μπαχανάκ απόψε. Οι έξι από τις επτά πιο πρόσφατες συγκρούσεις των δύο ομάδων ανεξαρτήτως έδρας ήταν goal/goal. Η Ρεν έχει κερδίσει τη Ρεν στις 3 από τις 4 τελευταίες φορές που την υποδέχτηκε. Περιμένω την αντίδραση των γηπεδούχων και θα επιλέξω τον άσο παρά την κόπωση ελέω Γιουρόπα.

Οριακά ματς στην ενδέκατη αγωνιστική του Σαμπιονά με πληθώρα ειδικών στοιχημάτων 

Μπορντό – Νις

Βρίσκεται ξεκάθαρα σε πτώση η Μπορντό βγάζοντας κούραση το τελευταίο διάστημα. Λογικό, αφού έχει δώσει μέσα σε διάστημα 20 ημερών τέσσερα ματς με Κοπεγχάγη, Ναντ. Μονπελιέ και Ζενίτ. Από αυτά χαμογέλασε μόνο κόντρα στη Ναντ επικρατώντας με -. Μεσοβδόμαδα ηττήθηκε από τη Ζενίτ στο Γιουρόπα με 2-1. Προηγήθηκε με τον Μπριάντ, αλλά δεν άντεξε στην πίεση. Με 4-3-3 απόψε και τους Μπριάντ, Καραμό και Καλού στην επίθεση. Η Νις βρίσκεται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και επιβάλλεται να αντιδράσει. Κακό υλικό δεν έχει, αλλά εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις ορέξεις του Μπαλοτέλι και όταν αυτός δεν τραβάει έχει σοβαρό θέμα. Πέντε ματς χωρίς γκολ ο Μπαλοτέλι, πράγμα σπάνιο. Ηττήθηκε την περασμένη αγωνιστική από τη Μαρσέιγ με 1-0. Με 3-4-2-1 απόψε και τον «Μπάλο» στην κορυφή. Ακραίοι οι Μαξιμίν και Μαολιντά. Πολύ σημαντική η απουσία ου αναντικατάστατου αμυντικού Ερέλ. Τα 4 από τα 6 τελευταία παιχνίδια της είχαν σύνολο τερμάτων «2-3». Θα επιλέξω και απόψε το συγκεκριμένο εύρος τερμάτων, αλλά ξεκαθαρίζω πως αν δεν υπήρχε η κόπωση ελέω Γιουρόπα στην Μπορντό θα πόνταρα στον άσο της.

Σε ενδιαφέρει