Α’ Αργεντινής: «Kαίγεται» η Τίγκρε

Μονόδρομο αποτελεί η νίκη για την Τίγκρε απέναντι στην Λανούς, ενώ η Ουρακάν θέλει να επιστρέψει στα τρίποντα υποδεχόμενη την Κολόν.
Α’ Αργεντινής: «Kαίγεται» η Τίγκρε

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει απόψε η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Σουπερλίγκα στην Αργεντινή.

Στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει να επιστρέψει η Ουρακάν απέναντι στην Κολόν, ενώ η Τίγκρε υποδέχεται τη Λανούς σε ένα ματς που όποιος το χάσει θα έχει… πρόβλημα.

Ανάλυση

Τίγκρε – Λανούς

Την ήττα με 2-0 στην έδρα της -επίσης προβληματικής- Νιούελς γνώρισε την περασμένη αγωνιστική η Τίγκρε. Ουσιαστικά, οι φιλοξενούμενοι δεν υπήρχαν στον αγωνιστικό χώρο, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο. Σίγουρα, παρατηρείται βελτίωση από τη στιγμή που ανέλαβε ο κόουτς Ετσεβερία, όμως από εδώ και πέρα χρειάζονται και οι βαθμοί, αφού έχει βρεθεί ήδη στην προτελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας. Εντός έδρας τα πάει καλύτερα, αφού καταφέρνει να σκοράρει στα 4 από τα 5 τελευταία της ματς,

Επιτέλους νίκη για τη Λανούς! Το πρώτο τρίποντο της φετινής χρονιάς ήρθε με σκορ 3-1 απέναντι στην Πατρονάτο, με τους γηπεδούχους να προσεγγίζουν πιο επιθετικά αυτήν τη φορά το ματς και αυτό να τους βγαίνει. Η ομάδα του Σουβελδία, όμως, από εδώ και πέρα δεν πρέπει να εφησυχαστεί, καθώς μετά το άσχημο ξεκίνημα έχει πέσει πολύ στην ειδική βαθμολογία και -αν όχι φέτος- του χρόνου η υπόθεση παραμονή θα είναι επίφοβη. Εκτός έδρας παραμένει χωρίς νίκη, έχοντας ρεκόρ 0-5-2 σε 7 ματς. Στα αγωνιστικά, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του φορ Κονίλιο, ενώ επιστρέφει ο στόπερ Ρολάντο Γκαρσία.

Όλα τα ματς στην Αργεντινή με άπαιχτες αποδόσεις!

Εκτίμηση

Σε πολύ άσχημη θέση έχουν βρεθεί και οι δύο ομάδες, όμως η Τίγκρε είναι εκείνη που έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα. Μπροστά στο κοινό της γίνεται καλύτερη, ενώ η φιλοξενούμενη χάνει δύναμη στα εκτός. 1

Ουρακάν – Κολόν Σάντα Φε

Σερί ήταν και… πάει για την Ουρακάν! Ύστερα από τέσσερις συνεχόμενες νίκες, σκόνταψε στην έδρα της Ιντεπεντιέντε, χάνοντας με 3-1. Οι γηπεδούχοι μπήκαν με φόρα, ανοίγοντας το σκορ στο 2′, ενώ το 2-0 έγινε μετά από μία ώρα παιχνιδιού. Οι γιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 στο 83′, όμως όταν ανοίχτηκαν για την ισοφάριση, δέχτηκαν και τρίτο λίγο πριν το τέλος. Παρ’ όλα αυτά, η εκπληκτική πορεία της ομάδας δε γίνεται να διαγραφεί και σήμερα θέλει μπροστά στο κοινό της να αποδείξει ότι το προηγούμενο ματς ήταν μια κακή… παρένθεση. Εντός έδρας, μάλιστα, η Ουρακάν μετράει μόλις μία ήττα στα 19 τελευταία ματς (9-9-1)! Στα αγωνιστικά, εκτός παραμένουν ο μπακ Αραούχο και ο χαφ Γκάρο.

Από την άλλη μεριά, η Κολόν Σάντα Φε προέρχεται από τη νίκη με 1-0 επί της Ρίβερ που έπαιζε σχεδόν με τα… δεύτερα. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, όμως χρειάζεται ακόμα προσπάθεια για να αποκτήσει την απαιτούμενη σταθερότητα. Εκτός έδρας δεν τα πάει καλά, όμως παραδοσιακά δεν χάνει στην έδρα της Ουρακάν εδώ και οκτώ σερί ματς (6-2-0). Στο αγωνιστικό μέρος, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του φορ Ρουίς και του εξτρέμ Λεγκιζαμόν, ενώ εκτός παραμένει ο ακραίος επιθετικός Γκονσάλες.

Εκτίμηση

Με βάση τη φετινή τους εικόνα θα κοίταζα κατευθείαν στον άσο που παίζεται… οριακά, όμως η καλή παράδοση της Κολόν σε αυτήν την έδρα με οδηγεί να επιλέξω τα γκολ και το λογικό τους εύρος. 2-3 goals

Σε ενδιαφέρει