Βαγιαδολίδ – Εσπανιόλ: Mάχη… φορμαρισμένων!

Πρόκειται για τις δύο ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος μέχρι στιγμής.
Βαγιαδολίδ – Εσπανιόλ: Mάχη… φορμαρισμένων!

Mε την αναμέτρηση Βαγιαδολίδ – Εσπανιόλ ξεκινάει απόψε η αγωνιστική της Primera Division στην Ισπανία.

Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο καιρό και περιμένουμε ένα αρκετά ενδιαφέρον ματς, με τους Καταλανούς να έχουν ένα ελαφρές προβάδισμα.

Τα προγνωστικά μου

Βαγιαδολίδ – Εσπανιόλ : X (3,25)

Ανάλυση

Πρόκειται για μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες αυτήν τη στιγμή στην Ισπανία και το απέδειξε και την περασμένη αγωνιστική. Με το διπλό που πέτυχε μέσα στην έδρα της Μπέτις (1-0), η Βαγιαδολίδ έφτασε στις τέσσερις σερί νίκες (5 ματς αήττητη), ανεβαίνοντας στην 6η θέση της βαθμολογίας. Το γκολ ήρθε στο 35′ με τον Αντονίτο και παρά την μεγάλη πίεση που δέχτηκε κράτησε μέχρι το τέλος. Παρ’ όλα αυτά, ο κόουτς Σέρχιο… πατάει στο έδαφος, ξεκαθαρίζοντας στους παίκτες του πως πρώτος στόχος είναι η παραμονή και από εκεί και πέρα όλα τα… όνειρα είναι καλοδεχούμενα. Το αποψινό ματς θα είναι αρκετά δύσκολο, αφού η αντίπαλος είναι επίσης εξαιρετικά φορμαρισμένη.

Στα αγωνιστικά, εκτός μάχης βρίσκονται ο φορ Κοπ και ο χαφ Κέκο και κάποιοι μακροχρόνιοι που δεν επηρεάζουν τα σχέδια του Σέρχιο, ο οποίος λογικά θα παρατάξει ενδεκάδα χωρίς αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο. Πλάνο και Ουνάλ θα συνθέσουν το επιθετικό δίδυμο των γηπεδούχων.

Mαχη φορμαρισμένων στη Βαγιαδολίδ με αποδόσεις που αξίζουν! 

Aπό την άλλη μεριά, Εσπανιόλ προέρχεται από το πρώτο φετινό της διπλό με 2-0 στην έδρα της Ουέσκα, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται και αυτή σε τρομερή φόρμα. Στο 41′ πήρε το προβάδισμα, ενώ διπλασίασε τα τέρματά της στο 61′ και από εκεί και πέρα διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος. Έτσι, η ομάδα του Ρούμπι βρίσκεται στη 2η θέση του πίνακα, με μόλις ένα βαθμό διαφορά από τη συμπολίτισσα και πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα και αν κερδίσει απόψε θα περάσει έστω και προσωρινά στην πρώτη θέση.

Στα αγωνιστικά, δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα με τον Ρούμπι να έχει την ευκαιρία να παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει. Σέρτζιο Γκαρσία, Μπόρχα Ιγκλέσιας και Ερνάν Πέρες θα ξεκινήσουν στη γραμμή κρούσης των Καταλανών.

Πιθανές ενδεκάδες

Βαγιαδολίδ (4-2-3-1)

Μάσιπ
Μογιάνο
Καλέρο
Κίκο
Μαρτίνεθ
Σουάρες
Αλκαράθ
Μίτσελ
Τόνι Βίγια
Πλάνο
Ουνάλ

Εσπανιόλ (4-3-3)

Ντιέγκο Λόπεθ
Τσάβι Λόπεθ
Ντουάρτε
Ερμόσο
Ντίντακ
Μαρκ Ρόκα
Γκρανέρο
Ντάρντερ
Σέρτζιο Γκαρσία
Μπόρχα Ιγκλέσιας
Ερνάν Πέρες

Εκτίμηση

Και οι δύο έχουν δείξει πως φέτος είναι για πολλά πράγματα. Θεωρώ ότι στο αποψινό δε θα επικρατήσει καμία. Χ

Σε ενδιαφέρει