Κρουζέιρο – Σεαρά: Μονόπλευρο κίνητρο στο Μπέλο Οριζόντε

Η Σεαρά «καίγεται» για τους βαθμούς, τη στιγμή που η Κρουζέιρο μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Βραζιλίας είναι... άνετη.
Κρουζέιρο – Σεαρά: Μονόπλευρο κίνητρο στο Μπέλο Οριζόντε

Η εξ αναβολής αναμέτρηση Kρουζέιρο – Σεαρά για την 28η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας στη Βραζιλία διεξάγεται απόψε στο Μπέλο Οριζόντε.

Οι γηπεδούχοι είναι πλέον άνετοι όσον αφορά τη συμμετοχή τους στο επόμενο Λιμπερταδόρες, ενώ από τη μεριά τους οι φιλοξενούμενοι θα κάνουν τα πάντα για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Τα προγνωστικά μου

Kρουζέιρο – Σεαρά : Χ2 (2,32)

Ανάλυση

Με το… καθαρό 3-0 επικράτησε εντός έδρας επί της Σαπεκοένσε την περασμένη αγωνιστική η Κρουζέιρο, με τους Νέβες, Αρασκαέτα και Ντένε να είναι οι σκόρερ. Πλέον, η ομάδα του Μάνο Μενέζες είναι αρκετά άνετη, αφού μετά την κατάκτηση του κυπέλλου δεν…. καίγεται για τη βαθμολογία, αφού έχει ήδη προκριθεί στους ομίλους του επόμενου Λιμπερταδόρες. Για την ιστορία, ο σύλλογος από το Μπέλο Οριζόντε βρίσκεται στο -6 από την εξάδα και από εδώ και πέρα αγωνίζεται για το γόητρο. Στα αγωνιστικά, εκτός έχει μείνει για προσωπικούς λόγους ο φορ Σάσα, με τον Μπάρκος να παίρνει τη θέση του στο αρχικό σχήμα.

«Καίγεται» η Σεαρά για αποτέλεσμα στην έδρα μιας σχετικά… αδιάφορης Κρουζέιρο! Η κόντρα βρίσκεται σε εξαιρετικές αποδόσεις!

Από την άλλη μεριά, η Σεαρά προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Παλμέιρας, δίνοντας έτσι τέλος στο αήττητο σερί της. Πλέον, η ομάδα του Λίσκα βρίσκεται στο -2 από την 16η θέση που δίνει την παραμονή στην κατηγορία, έχοντας την εκκρεμότητα της αποψινής αναμέτρησης. Με βάση τη στατιστική, η Σεαρά χρειάζεται 11 βαθμούς στα τελευταία 9 ματς που της απομένουν, ώστε να μην κινδυνέψει. Στα αγωνιστικά, εκτός θα μείνουν ο μπακ Σαβιέρ που είναι τιμωρημένος, όπως επίσης ο κόουτς Λίσκα και ο βοηθός τους που αποβλήθηκαν στο προηγούμενο ματς.

Εκτίμηση

Από άποψη δυανμικότητας οι δύο ομάδες δε μπορούν να συγκριθούν. Παρ’ όλα αυτά, το κίνητρο είναι μονόπλευρο και η Σεαρά θα τα δώσει όλα απέναντι σε μια… άνετη Κρουζέιρο. Χ2

Σε ενδιαφέρει