Παρί – Νάπολι: Οι Παριζιάνοι παίρνουν τα ηνία

Να μετατραπεί σε αφεντικό του ομίλου θέλει η Παρί κάμπτοντας την αντίσταση της φορμαρισμένης Νάπολι.
Παρί – Νάπολι: Οι Παριζιάνοι παίρνουν τα ηνία

Ματσάρα στο Παρκ Ντε Πρενς ανάμεσα την Παρί και τη Νάπολι για την τρίτη αγωνιστική στον τρίτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα προγνωστικά μου

Παρί – Νάπολι: 1 & OVER 1,5 (1.75)

Ανάλυση

Απλώς ασταμάτητη. Σαρώνει τα πάντα στον διάβα της η Παρί πετώντας από εξάρα σε πεντάρα. Μετά το 5-0 επί της Λυών έριξε άλλα πέντε στην Αμιάν και μάλιστα σβηστά. Εξι σερί νίκες με ισάριθμα over. Μέχρι τώρα έχει δώσει 14 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις μετρώντας 13 νίκες και 1 ήττα από τη Λίβερπουλ. Στον τελευταίο της αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ επιβλήθηκε με 6-1 του Ερυθρού Αστέρα. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση στην Ευρώπη έχοντας πετύχει 49 γκολ. Τρομακτικός αριθμός. Περίπου 4 τέρματα ανά αγώνα κατά μέσο όρο.     Όλα της τα φετινά ματς είναι over. Λείπει απόψε λόγω τιμωρίας ο Μπουφόν. Παράλληλα δεν υπολογίζεται ο ηγετικός αμυντικός Τιάγκο Σίλβα. Θα παίξει με 4-2-3-1, το οποίο στην πράξη δείχνει 4-2-4. Λογικό όταν τη μεσοεπιθετική γραμμή απαρτίζουν Μ’ Μπαπέ, Ντι Μαρία, Νεϊμάρ και Καβάνι.

 

Η Νάπολι έχει χτυπήσει φόρμα προερχόμενη από τρεις κολλητές νίκες με Λίβερπουλ, Σασσουόλο και Ουντινέζε χωρίς καν να δεχτεί γκολ. Στα οχτώ τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης έχει ηττηθεί μόνο από τη Γιουβέντους, την οποία πλησίασε στους τέσσερις βαθμούς την Κυριακή όσον αφορά τη μάχη του τίτλου. Αήττητη στο Τσάμπιονς Λιγκ. Επτά no goal στα εννιά τελευταία παιχνίδια της. Λείπουν ο κίπερ Μέρετ και οι Γκουλάμ, Κίρικες, Βέρντι και Ουνάς. Αναμένεται να παίξει με ένα κλασικό 4-4-2 και τον Ινσίνιε να κινείται λίγο πιο περιφερειακά από τον Μίλικ στην επίθεση.

Πιθανές ενδεκάδες

Παρί (4-2-3-1)

Αρεολά

Μενιέ

Μαρκίνιος

Κιμπεμπέ

Μπερνάτ

Ραμπιό

Βεράτι

Μ’ Μπαπέ

Νεϊμάρ

Ντι Μαρία

Καβάνι

Νάπολι (4-4-2)

Οσπίνα

Μαξίμοβιτς

Αλμπιόλ

Κουλιμπαλί

Ρούι

Χάμσικ

Αλαν

Καγεχόν

Ρουίθ

Ινσίνιε

Μίλικ

Εκτίμηση

Η Παρί με το τρομερό υλικό που διαθέτει από τη μέση και μπροστά παρασύρει τους πάντες στο σπίτι της και δημιουργεί πάμπολλες τελικές προσπάθειες. Δύσκολα θα αντέξει η άμυνα της Νάπολι, η οποία με τη σειρά της έχει την ποιότητα να βρει τουλάχιστον ένα γκολ. Δύσκολα θα σπάσει, τουλάχιστον όπως το βλέπω εγώ, το combo άσου και over 1,5.

Σε ενδιαφέρει