Λίβερπουλ – Ερυθρός Αστέρας: Άνιση μάχη στο Άνφιλντ

Υπάρχει αφεντικό απόψε στην Αγγλία, με τη Λίβερπουλ να προβάλλει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.
Λίβερπουλ – Ερυθρός Αστέρας: Άνιση μάχη στο Άνφιλντ

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει μετά την ήττα από τη Νάπολι η Λίβερπουλ κόντρα στον ουραγό Ερυθρό Αστέρα για την τρίτη αγωνιστική στον τρίτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα προγνωστικά μου

Λίβερπουλ – Ερυθρός Αστέρας: 1 & Over 3,5 (1.70)

Ανάλυση

Τέσσερα ματς δίχως νίκη σε όλες τις διοργανώσεις ήταν πολλά για την αρμάδα του Κλοπ, που φρόντισε να επιβληθεί άκρως επαγγελματικά της Χάντερσφιλντ με 1-0. Σκόρερ στο πρώτο ημίχρονο ο Σαλάχ, που είχε κάποιες ενοχλήσεις πριν την αναμέτρηση, αλλά ξεκίνησε βασικός. Παραμένει στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ μαζί με τη Σίτι. Η ήττα στην Ιταλία από τη Νάπολι φέρνει την πρόκριση ένα βήμα πιο πίσω και πλέον απαγορεύονται τα λάθη. Εφτασε τα τέσσερα διαδοχικά under. Δεν αλλάζει ούτε με… σφαίρες το 4-3-3 με τη μαγική τριπλέτα Μανέ, Σαλάχ και Φιρμίνο να παραμένει αμετακίνητη στην επίθεση. Λείπουν Κεϊτά και Χέντερσον.

Θα καταφέρει η Λίβερπουλ να κάνει το καθήκον της απόψε κόντρα στον μαχητικό Ερυθρό Αστέρα; 

Το Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι Σερβία και το έχει καταλάβει πολύ καλά ο Ερυθρός Αστέρας. Μπορεί στο εγχώριο πρωτάθλημα να οδηγεί για πλάκα την κούρσα έχοντας αποσπαστεί επτά βαθμούς από τους διώκτες του, αλλά σο Τσαμπιονς Λιγκ μετά το 0-0 με τη Νάπολι γνώρισε την σκληρή πραγματικότητα χάνοντας με 6-1 από την Παρί στη Γαλλία. Πάντως αυτή ήταν η μοναδική του ήττα στη σεζόν. Παράλληλα έφτασε τα πέντε over στα έξι τελευταία ματς μετά το νικηφόρο 3-1 επί της Ραντ Βελιγραδίου. Δεν αλλάζει ο 4-2-3-1 έχοντας πίσω από τον φουνταριστό Μπεν τους Κάουσιτς, Γέφτοβιτς και Σίμιτς. Αισθάνεται ενοχλήσεις ο ηγετικός Μάριν, ενω λείπουν Καφού και Ρόντιτς.

Πιθανές ενδεκάδες

Λίβερπουλ (4-3-3)

Αλισον

Άρνολντ

Φαν Ντάικ

Λόβρεν

Ρόμπερτσν

Βαϊνάλντουμ

Φαμπόνιο

Μίλνερ

Σαλάχ

Μανέ

Φιρμίνο

Ερυθρός Αστέρας (4-2-3-1)

Μπόργιαν

Σουμάλια

Ντέγκενικ

Σάβιτς

Στοϊκοβιτς

Γιόβισιτς

Κρστιτς

Σίμιτς

Κάουσιτς

Γέφτοβιτς

Μπεν

Εκτίμηση

Η Λίβερπουλ θα προσπαθήσει να ρεφάρει την ήττα στις καθυστερήσεις από τη Νάπολι και θα ψάξει το απόλυτο στα δύο κολλητά ματς με τον Αστέρα. Οι Σέρβοι κάνουν το… κομμάτι τους στο πρωτάθλημα, αλλά είναι λίγοι για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ασος και over 3,5.

Σε ενδιαφέρει