Σαχτάρ – Μάντσεστερ Σίτι: Απειλεί η λάτιν Σαχτάρ

Μόνο μία ήττα έχουν υποστεί στη φετινή σεζόν Σαχτάρ και Σίτι, οι οποίες λύνουν απόψε τις διαφορές τους στο Ομπλάνσι του Κάρκιβ.
sahtar mancity

Στην τρίτη αγωνιστική του έκτου ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ η Σαχτάρ υποδέχεται τη Σίτι έχοντας ως στόχο να μπει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης.

Τα προγνωστικά μου

Σαχτάρ – Μάντσεστερ Σίτι: Goal/Goal & Over (1.85)

Ανάλυση

Οδηγεί την κούρσα στην Ουκρανία η Σαχτάρ έχοντας δύο βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Ντιναμό Κιέβου. Τελευταίο της θύμα η Ντέσνα, της οποίας επιβλήθηκε δύσκολα με 1-0. Τρέχει ένα αήττητο σερί 11 αγώνων ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Τρία goal/goal στα τέσσερα τελευταία ματς. Πολύ σημαντικό το πρόσφατο 2-2 στη Γαλλία κόντρα στη Λυών. Της δίνει το δικαίωμα να ελπίζει βάσιμα τουλάχιστον στην τρίτη θέση ενός τόσο απαιτητικού ομίλου. Κλασική η συνταγή του Φονσέκα παίζοντας με 4-2-3-1 και όλη τη μεσοεπιθετική γραμμή να αποτελείται από Βραζιλιάνους. Κορυφή ο Μοράες και πίσω του οι Γουέλινγκτον, Λορέντσο και Φερνάντο. Οδηγός των γηπεδούχων η περσινή εντός έδρας νίκη επί της Σίτι με 2-1. Πολύ σοβαρές οι απώλεις των Μάρλος και Τάισον.

Σαχτάρ – Σίτι με αμέτρητα ειδικά και πληθώρα επιλογών 

Η Σίτι προσπαθεί να συμμαζέψει την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από τη Λυών. Κέρδισε μεν τη Χοφενχάιμ στη Γερμανία με 2-1, αλά ακόμα έχει δρόμο να καλύψει. Με τη νίκη επί των Γερμανών ακολούθησε το 0-0 στο Άνφιλντ κόντρα στη Λίβερπουλ όπου έχασε πέναλτι και η πεντάρα στην Μπέρνλι για την Πρέμιερ Λιγκ. Ισοβαθμεί στην κορυφή με την ομάδα του Κλοπ. Στις 13 φετινές ης υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις έχει γνωρίζει μόνο μία ήττα. Τα εννιά από αυτά τα μας εμφάνισαν σύνολο τερμάτων «2-3». Πάμπολλες λύσεις στο οπλοστάσιο του Γκουαρντιόλα. Καθαρό 4-3-3 με Σανέ, Αγκουέρο και Στέρλινγκ στην επίθεση.

Πιθανές ενδεκάδες

Σαχτάρ (4-2-3-1)

Πιάτοφ

Ματβιγιένκο

Κριβτσόφ

Ρακίτσκι

Ισμαϊλι

Μαϊκόν

Στεπανένκο

Φερνάντο

Λορέντσο

Γουέλινγκτον

Μοράες

Μαν. Σίτι (4-3-3)

Έντερσον

Γουόκερ

Κομπανί

Οταμέντι

Λαπόρτ

Ντ. Σίλβα

Φερναντίνιο

Γκούντογαν

Σανέ

Στέρλινγκ

Αγουέρο

Εκτίμηση

Η λάτιν Σαχτάρ σκοράρει εδώ και έντεκα αγώνες, ενώ έχει βρει δίχτυα εντός έδρας σε όλα τα ματς από τον περασμένο Απρίλη μέχρι σήμερα. Η Σίτι συνεχίζει να πετάει φωτιές και θέλει να καθαρίσει το συντομότερο δυνατό με την υπόθεση πρόκριση, αλλά και να… μαζέψει την ήττα από τη Λυών. Καμία αξία στο διπλό στα επίπεδα του 1.35. Ξεκάθαρη επιλογή στα δικά μου μάτια το combo goal/goal και over.

Σε ενδιαφέρει