Αργεντινή: Με νέο προπονητή η Μπελγράνο

Δύο αναμετρήσεις στην αυλαία της 9ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Αργεντινής.
banfield crop

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται το πρόγραμμα στο πρωτάθλημα Αργεντινής.

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, η Μπελγράνο με νέο προπονητή, υποδέχεται την Μπάνφιλντ, ενώ η Σαν Λορέντζο φιλοξενεί τη Σαν Μαρτίν Σαν Χουάν.

Ανάλυση

Μπελγράνο – Μπάνφιλντ

Τραγική εμφάνιση και τραγικό αποτέλεσμα. Η Μπελγράνο στο ντέρμπι της Κόρδοβα φιλοξενήθηκε από την Ταγέρες και ηττήθηκε με 3 – 0, δεχόμενη και τα τρία γκολ μέσα σε έξι λεπτά από το 44’ έως το 50’ . Ούτε λόγος για αντίδραση, αφού το αποτέλεσμα έμεινε στα επίπεδα του 3 – 0 και δεν δημιούργησε κάποια σπουδαία ευκαιρία για να μειώσει το σκορ. Με αυτό το αποτέλεσμα συμπλήρωσε 5 ματς χωρίς νίκη και τα τρία τελευταία έχουν συνοδευτεί από ήττες. Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να απολυθεί ο προπονητής, Μπερνάρντι και να αναλάβει τα ηνία ο Οσέγια που θα κάνει ντεμπούτο κόντρα στην Μπάνφιλντ.

 

Επιστροφή στις νίκες για την Μπάνφιλντ καθώς επικράτησε εντός έδρας της Σαν Λορέντσο με σκορ 2 – 0 και έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί τεσσάρων αναμετρήσεων χωρίς νίκη. Ο γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμά του στον Ολυμπιακό, Χέσους Ντάτολο, άνοιξε το σκορ μόλις στο 14’ ενώ τη νίκη «κλείδωσε» ο πολύπειρος Τσβίτανιτς στο 79’. Ομάδα των Under έχοντας 13 στα τελευταία 14 ματς.

Εκτίμηση: Με νέο προπονητή οι γηπεδούχοι που απέχουν από τις νίκες εδώ και μεγάλο διάστημα. Με ανεβασμένη ψυχολογία η Μπάνφιλντ μετά τη νίκη της επί της Σαν Λορέντζο, αλλά θέματα και δεν φτιάχτηκαν όλα με ένα θετικό αποτέλεσμα. Χ.

Σαν Λορέντσο – Σαν Μαρτίν Σαν Χουάν

Προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου μετά το 3 – 1 επί της Εστουντιάντες αλλά στο πρωτάθλημα υπέστη ακόμα μία ήττα, αυτή από την Μπάνφιλντ με 2 – 0 και έπειτα από κακή εμφάνιση. Είχε μια φλύαρη πρωτοβουλία κινήσεων, αλλά επί της ουσίας καμία ουσιαστική ευκαιρία και δίκαια ηττήθηκε από μία ομάδα που είχε μεγάλη ανάγκη τη νίκη. Τα πέντε τελευταία εντός έδρας έληξαν με GG. Στην αποστολή ο Μπελούτσι, αλλά όχι στην ενδεκάδα, εκτός αποστολής ο κεντρικός αμυντικός Κολοτσίνι.

Νίκη που την είχε μεγάλη ανάγκη πέτυχε η Σαν Μαρτίν Σαν Χουάν κόντρα στην Βέλεζ. Επικράτησε με 3 – 1 και έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη, με τους τρεις να έχουν καταλήξει σε εις βάρος της αποτέλεσμα. Μόλις στο 13’ άνοιξε το σκορ, δέχθηκε άμεσα την ισοφάριση στο 27’, αλλά ξαναπήρε τα ηνία στο 63’ με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 88’. Προέρχεται από 5/5 Over και GG.

Εκτίμηση: Τα στατιστικά για τα γκολ των δύο ομάδων στα τελευταία ματς τα αναφέραμε. Για αυτό τον λόγο θα πάμε στο Over, το οποίο προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ.

Σε ενδιαφέρει