Α’ Γερμανίας: Κοιτάζει ψηλά η Γκλάντμπαχ

Ακόμα μία νίκη θέλει να προσθέσει στο ενεργητικό της η Γκλάντμπαχ με στόχο να παραμείνει στην πρώτη τριάδα της Μπουνστεσλίγκα.
gladbach

Με δύο αγώνες σε Βερολίνο και Μενχενγκλάντμπαχ ολοκληρώνεται σήμερα η όγδοη αγωνιστική στην Α’ Γερμανίας.

Ανάλυση

Χέρτα – Φράιμπουργκ

Αναμφίβολα η Χέρτα αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν μέχρι τώρα. Μπορεί να έπεσε από την κορυφή μετά το 0-0 στην έδρα της Μάιντζ, αλλά ως αποτέλεσμα κρίνεται θετικό και συνεχίζει την προσπάθεια εξόδου στην Ευρώπη. Το απόλυτο στα τρία φετινά εντός έδρας παιχνίδια της με τέρματα 7-2. Τρία goal/goal και over στα πέντε τελευταία. Απουσιάζουν απόψε Γκέρσμπεκ, Γκρούγιτς, Ρεκίρ και Σταρκ. Με 4-2-3-1 θα παραταχθεί έχοντας τον Ιμπίσεβιτς στην κορυφή της επίθεσης. Η Φράιμπουργκ είναι μια αρκετά επικίνδυνη ομάδα. Στην τελευταία πεντάδα αγώνων της έχει ηττηθεί μόνο από την Άυγκσμπουργκ εκτός έδρας. Τρία over στα πέντε τελευταία. Πριν τη διακοπή παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα στη Λεβερκούζεν. Εκτός μάχης οι Στάνκο, Αμπράσι, Στένζελ και Πέτρσεν. Δεδομένο το 4-1-4-1 με τον Νιεντέρλεχνερ στην επίθεση και ακραίους τους Σάλαϊ και Φραντζ. Πέρσι οι δύο ομάδες έφεραν ισοπαλία 1-1 στο Φράιμπουργκ και 0-0 στο Βερολίνο. Δεν ξέρω αν θα τριτώσει, αλλά έχω την αίσθηση πως δύσκολα θα ανοίξει η αναμέτρηση. Τάσσομαι με το under. 

Γκλάντμπαχ – Μάιντζ

Απίθανη εμφάνιση από την Γκλάντμπαχ στο Μόναχο και φοβερό 3-0 επί της Μπάγερν. Εκμεταλλεύτηκε τον εκνευρισμό των πρωταθλητών και τα έκανε όλα τέλεια εκτελεστικά. Πλέα και Στιντλ στο 10’ και 16’ έγραψαν το 2-0, ενώ ο Χέρμαν στο 88’ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα. Σε πελάγη ευτυχίας ο Χέκινγκ που είδε την ομάδα του να πατάει στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Εννοείται πως δεν αλλάζει το αγαπημένο του 4-3-3 με Πλέα, Αζάρ και Στιντλ να αποτελούν την ταχύτατη επιθετική τριπλέτα. Η Μάιντζ δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά, αλλά τουλάχιστον μπόρεσε να βάλει στοπ στις ήττες παίρνοντας το 0-0 εντός από τη Λεβερκούζεν. Πιέστηκε στο ξεκίνημα, ισορρόπησε στη συνέχεια. Από τις πιο αμυντικογενείς ομάδες του πρωταθλήματος. Τέσσερα σερί under, no goal και σύνολα τερμάτων «0-1». Παλεύει να συμπληρώσει αποστολή, αφού λείπουν Αντλερ, Κουαϊσόν, Χόλτνμαν, Μπροζίνσκι, Μπέτιους, Μπέργκριν και Λάτζα. Θα παίξει με 4-3-1-2 και τους Μπούρκαρντ – Ματετά στην επίθεση. Πέρσι κατάφερε να φύγει με το 1-1 από το συγκεκριμένο γήπεδο. Φαβορί η Γκλάντμπαχ, αλλά το 1.60 δεν με γεμίζει. Παρατηρώντας τη φετινή αγωνιστική συμπεριφορά της Μάιντζ και στο στυλ με το οποίο αγωνίζεται θα κολλήσω δίπλα στη νίκη των γηπεδούχων το under 3,5.

Σε ενδιαφέρει