Ζυρίχη – Γιουνγκ Μπόις: Τα ρέστα τους τα «λιοντάρια»

Πρόωρος τελικός για τη Ζυρίχη, αφού αν θέλει να μπει δυναμικά στο κόλπο του τίτλου δεν υπάρχει αύριο. Επιβάλλεται να κερδίσει και να μειώσει την απόσταση από την κορυφή.
zyrich

Το μεγάλο ντέρμπι της ενδέκατης αγωνιστικής στην Ελβετία διεξάγεται απόψε στο Λέτζιγκρουντ της Ζυρίχης, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τη Γιουνγκ Μπόις.

Τα προγνωστικά μου

Ζυρίχη – Γιουνγκ Μπόις: 1Χ (1.80)

Ανάλυση

Εξαιρετική σεζόν πραγματοποιεί μέχρι τώρα η Ζυρίχη ούσα στη δεύτερη θέση, αλλά η διαφορά της από την κορυφή βρίσκεται στους 11 βαθμούς και φαντάζει μη αναστρέψιμη. Για να συνεχίζει να ελπίζει επιβάλλεται να κερδίσει σήμερα την πρωτοπόρο. Αλλιώς θα πρέπει να συμβιβαστεί με τη μάχη της δεύτερης θέσης. Ερχεται από το 2-2 στην έδρα της Ζυρίχης. Αυτοκτόνησε, αφού προηγήθηκε με 2-0, αλλά δέχτηε δύο γκολ στο 59’ και το 62’ χάνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς. Συμπλήρωσε επτά αγώνες δίχως ήττα. Ακολουθεί το μεγάλο ματς με τη Λεβερκούζεν για το Γιουρόπα. Τέσσερα no goal στα έξι τελευταία ματς. Ο Μάγκνιν δεν αλλάζει το 4-2-3-1 έχοντας στην κορυφή της επίθεσης τον Κεσάι και από πίσω τους Ροντρίγκεζ, Ντομτζιόνι και τον φορμαρισμένο Κολολι.

Ντερμπάρα κορυφής στη Ζυρίχη με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Η πρωταθλήτρια Γιουνγκ Μπόις βρίσκεται σε άλλο επίπεδο ως τώρα. Μετά από δέκα αγωνιστικές μετράει εννιά νίκες και μία ήττα, αυτή της τελευταίας αγωνιστικής από τη Λουκέρνη με 3-2. Εβγαλε κούραση το τελευταίο διάστημα. Είχε προηγηθεί η ήττα από τη Γιουβέντους στο Τσάμπιονς Λιγκ με 3-0. Βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της και μόνο με θαύμα θα χάσει το πρωτάθλημα. Βέβαια υπάρχει δρόμος ακόμα. Εννιά over στα δέκα τελευταία παιχνίδια της. Καλύτερη επίθεση στην κατηγορία. Ακολουθεί το κρίσιμο ματς με τη Βαλένθια μεσοβδόμαδα. Τέσσερα over στις πέντε τελευταίες συγκρούσεις της με τη Ζυρίχη. Θα παραταχθεί με 4-4-2 με τους Ενσαμέ και Χοαρού στην επίθεση.

Εκτίμηση

Ντέρμπι κορυφής, αλλά χωρίς να απειλείται άμεσα η Γιουνγκ Μπόις. Ακολουθεί οριακό ματς με τη Βαλένθια για το Τσάμπιονς Λιγκ και σίγουρα το μυαλό θα βρίσκεται εκεί. Η Ζυρίχη έρχεται με φόρα από ένα μεγάλο αήττητο σερί και σε αποδόσεις αουτσάιντερ αξίζει τον κόπο με την σχετική κάλυψη στην ισοπαλία. Για τους πιο επιφυλακτικούς υπάρχει το goal/goal, αλλά πληρώνει λίγο.

Σε ενδιαφέρει