Αυστρία – Β. Ιρλανδία: Να αποφύγουν τον υποβιβασμό

Και οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν με σκοπό την αποφυγή της τελευταίας θέσης.
Αυστρία – Β. Ιρλανδία: Να αποφύγουν τον υποβιβασμό

H αναμέτρηση Αυστρία – Β. Ιρλανδία διεξάγεται απόψε στη Βιέννη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ κατηγορίας του Nations League.
Kαι οι δύο ομάδες ηττήθηκαν στην πρεμιέρα τους από τη Βοσνία και πλέον θα δώσουν μάχη για να αποφύγουν την τρίτη θέση που οδηγεί στην Γ’ κατηγορία της διοργάνωσης.

Τα προγνωστικά μου

Αυστρία – Β. Ιρλανδία : GG (2,45)

Ανάλυση

Την ήττα με 1-0 στην έδρα της Βοσνίας γνώρισε στην πρεμιέρα του ομίλου η Αυστρία, με ένα γκολ που ήρθε στο 78′ για τους γηπεδούχους. Γενικά, το τελικό αποτέλεσμα ήταν άδικο για την ομάδα του Φράνκο Φόντα, καθώς είχε αρκετές ευκαιρίες για να φύγει τουλάχιστον με το βαθμό. Έτσι, αυτομάτως, το σημερινό ματς γίνεται κρίσιμο όσον αφορά την αποφυγή της τελευταίας θέσης που οδηγεί στην τρίτη κατηγορία της διοργάνωσης. Από τους 24 που κλήθηκαν για τα επόμενα δύο ματς, οι 13 αγωνίζονται στην Μπουντεσλίγκα της Γερμανίας, ενώ δεν υπήρξαν απρόοπτα για τον κόουτς Φόντα.

Από τη μεριά της, η Β. Ιρλανδία γνώρισε και αυτή με τη σειρά της την ήττα με 2-1 μέσα στο Μπέλφαστ από τη Βοσνία, σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι είχαν 26 τελικές προσπάθειες, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να πάρουν έστω τον βαθμό. Τώρα, η ομάδα του Ο’ Νιλ έχει πρώτο στόχο την αποφυγή της τρίτης θέσης που οδηγεί σε χαμηλότερη κατηγορία και για αυτό το λόγο πάει στη Βιέννη με στόχο να μην ηττηθεί. Στο πρόσφατο φιλικό που έδωσαν οι Βορειοιρλανδοί απέναντι στο Ισραήλ άφησαν αρκετά θετικές εντυπώσεις, καθώς επικράτησαν με 3-0. Σε αυτό το παιχνίδι ο Μάικλ Ο’Νιλ χρησιμοποίησε τα… δεύτερα της ομάδας του, όμως σήμερα αναμένεται να παρατάξει σχεδόν την ίδια ενδεκάδα που έπαιξαν κόντρα στη Βοσνία. Νέο πρόσωπο στην αποστολή αποτελεί ο φορ της Ρόδεραμ Βάσελ, ενώ κλήθηκε ξανά ο επιθετικός της Όξφορντ, Γουάιτ.

 

Εκτίμηση

Καλή εικόνα είχαν στα πρώτα ματς και οι δύο ομάδες και σήμερα θέλουν τη νίκη για να αποκτήσουν προβάδισμα στην αποφυγή της τελευταίας θέσης, αλλά και να αποκτήσουν ελπίδες για την πρώτη. Πιστεύω ότι θα δούμε γκολ και από τις δύο πλευρές. GG

Σε ενδιαφέρει