Βέρντερ Βρέμης – Βόλφσμπουργκ: Έσπασε το αήττητο, αλλά…

Με την αναμέτρηση της Βέρντερ Βρέμης κόντρα στη Βόλφσμπουργκ ανοίγει το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα.
werder bremen vfl wolfsburg bundesliga live tv livestream yOuKENra

Στις επάλξεις όπως κάθε Παρασκευή η Μπουντεσλίγκα, αφού απόψε ανοίγει το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής.

Η εξαιρετική τη φετινή σεζόν Βέρντερ Βρέμης φιλοξενεί τη Βόλφσμπουργκ που αναμένεται με σοβαρές απουσίες.

Σέντρα στις 21:30.

Τα προγνωστικά μου

Βέρντερ Βρέμης – Βόλφσμπουργκ: 1 (2.05)

Ανάλυση

Την πρώτη της ήττα υπέστη η Βέρντερ Βρέμης την προηγούμενη αγωνιστική, αφού έπεσε θύμα της μεγάλης ανάγκης της Στουτγκάρδης για νίκη και έχασε με 2 – 1. Μόλις στο 19’ έμεινε πίσω στο σκορ ενώ στο 36’ έμεινε με 10 παίκτες, άρα η κατάσταση πήρε διαστάσεις… mission impossible. Ωστόσο, δεν το παράτησε το παιχνίδι και μέσω γκάφας του αντίπαλου τερματοφύλακα ισοφάρισε το 68’, αλλά στο 75’ δέχθηκε το δεύτερο τέρμα, αφού συνέχιζε να παίζει επιθετικά και δεν μπόρεσε στη συνέχεια να βρει αντίδραση. Παρ’ όλα αυτά, ακόμα και αυτή η ήττα όπως ήρθε, της δίνει ψυχολογία εν όψει της συνέχειας. Η μεγάλη της δύναμη παραμένει η έδρα, καθώς μετρά 15 σερί χωρίς ήττα. Έχει δεχθεί γκολ και στα 6 ματς πρωταθλήματος, αλλά αντίστοιχα έχει σκοράρει και στα 6. Τα 4 από αυτά «έκατσαν» και στο Over. Θα λείψουν ο βασικός σέντερ μπακ Βέλκοβιτς και ο βασικός μεσοεπθετικός Χάρνικ. Οι υπόλοιπες απουσίες δεν επηρεάζουν.

 

Υποδέχθηκε στο «σπίτι» της την Γκλάντμπαχ και τελικά η Βόλφσμπουργκ μπορεί εν μέρει να αισθάνεται ικανοποιημένη για το τελικό 2 – 2. Έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 7’, ισοφάρισε άμεσα στο 12’ ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, δέχθηκε το 1 – 2 στο 48’ και δείχνοντας πάλι καλή αντίδραση ισοφάρισε στο 59’ με το σκορ να μένει σε αυτά τα επίπεδα μέχρι τέλους. Κάπως έτσι παραμένει χωρίς νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, μετρώντας τρεις ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα. Όπως και η Βέρντερ, έτσι και η Βόλφσμπουργκ έχει γκολ εκατέρωθεν στα παιχνίδια (5/6 GG και άλλα τόσα Over 2,5). Αμφίβολος για το αποψινό ο αμυντικός χαφ Καμάτσο και ο βασικός αριστερός μπακ Ρουσιγιόν. Εκτός σίγουρα ο Μεχμέντι και ο βασικός αμυντικός χαφ Γκιλαβογκί. Ενδέχεται να επιστρέψει ο Μπρούμα.

Πιθανές ενδεκάδες

Βέρντερ Βρέμης (4 – 3 – 2 – 1)

Παβλένκα

Γκέμπρε Σελασιέ

Λάνγκαμπ

Μοϊσάντερ

Αουγκούστινσον

Εγκενστάιν

Μπάργκφρεντε

Κλάασεν

Οσάκο

Κάιντς

Κρούζε

Βόλφσμπουργκ (4 – 3 – 2 – 1)

Καστέλς

Γουίλιαμ

Κνόχε

Μπρουκς

Ρουσιγιόν

Άρνολντ

Καμάτσο

Μάλι

Στέφεν

Μπρέκαλο

Βέγκχορστ

Εκτίμηση

Βάσει εικόνας, η Βέρντερ δείχνει πιο στρωμένη ομάδα. Και μόνο που έπρεπε να φτάσουμε 6η αγωνιστική για να ηττηθεί λέει πολλά. Ο τρόπος που ηττήθηκε περισσότερο τη δυναμώνει, παρά την απογοητεύει. Τίποτα το ιδιαίτερο η Βόλφσμπουργκ. Θα πάρω τον άσο σε τιμές άνω του διπλασιασμού.

Σε ενδιαφέρει