Αϊντχόφεν – Ίντερ: Ανεβασμένοι «νερατζούρι» στην Ολλανδία

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για την Ίντερ στην Ολλανδία κόντρα στην Αϊντχόφεν.
psv inter

Δεύτερη αγωνιστική στον 2ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η «καυτή» στην Ολλανδία Αϊντχόφεν υποδέχεται την επίσης φορμαρισμένη Ίντερ, με τους «νερατζούρι» να στοχεύουν στο 2/2 και στο κρίσιμο βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση.

Σέντρα στις 22:00.

Τα προγνωστικά μου

Αϊντχόφεν – Ίντερ: GG & Over 2,5 (2,10)

Ανάλυση

Με σπασμένα φρένα συνεχίζει την πορεία της εντός Ολλανδίας η Αϊντχόφεν, καθώς επικράτησε εκτός έδρας και της Μπρέντα με σκορ 2 – 0 και έτσι παραμένει στο +5, έχοντας μάλιστα επικρατήσει πρόσφατα και του Άγιαξ, χωρίς να δυσκολευτεί στο παραμικρό. Το Σάββατο αγωνίζεται και πάλι, έχοντας βατό έργο κόντρα στη Φένλο και εντός έδρας. Στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν δεδομένη η δυσκολία της αποστολής της στο «Καμπ Νόου» και παρά το 4 – 0 που λέει ο δείκτης του σκορ μπορεί να πει ότι στάθηκε, αφού μέχρι το 73’ το σκορ ήταν στο 1 – 0. Χωρίς άγχος προετοιμάζει την ομάδα του ο Φαν Μπόμελ, αφού ο όμιλος έτσι κι αλλιώς δεν αφήνει και πολλά περιθώρια διεκδίκησης για τους Ολλανδούς. Καμία ουσιαστική απουσία για την PSV, αφού εκτός είναι μόνο οι Ρομέρο και Τόμας, που δεν επηρεάζουν.

Θα μπορέσει η Ίντερ να κάνει το αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση; 

Αρχίζει και παίρνει μπροστά η Ίντερ του Σπαλέτι μετά το κάκιστο ξεκίνημα στη σεζόν. Τέταρτη συνεχόμενη νίκη, αυτή τη φορά επί της Κάλιαρι με σκορ 2 – 0 με τον Ιταλό τεχνικό να κάνει αλλαγές και να δίνει χρόνο ξεκούρασης στον Ικάρντι που δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε λεπτό. Άνοιξε νωρίς το σκορ με τον Λαουτάρο Μαρτίνες και στο 89’ ο Πολιτάνο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Έχει ανέβει θέσεις στη βαθμολογία και είναι στο – 2 από τη 2η θέση, καθώς με τη Γιουβέντους στην εξίσωση δεν γίνεται καν λόγος για την πρωτιά. Όσο για το Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας την τύχη με το μέρος της, κατάφερε να επικρατήσει της Τότεναμ με μεγάλη ανατροπή (2 – 1), πετυχαίνοντας δύο τέρματα προς τη λήξη της αναμέτρησης και τον Χαντάνοβιτς να κάνει σπουδαία εμφάνιση. Κανένα ουσιαστικό πρόβλημα για τους Ιταλούς που θέλουν να κάνουν το αποφασιστικό βήμα, φτάνοντας στο 2/2.

Πιθανές ενδεκάδες

Αϊντχόφεν (4 – 3 – 3)

Ζουτ

Ντουμφρίς

Σβάαμπ

Φίργκιβερ

Ανχελίνο

Περέιρο

Ροζάριο

Χέντριξ

Λοσάνο

Ντε Γιονγκ

Μπέρχβεϊν

Ίντερ (4 – 2 – 3 – 1)

Χαντάνοβιτς

Βρσάλικο

Ντε Φράι

Σκρίνιαρ

Ασαμόα

Βεσίνο

Μπρόζοβιτς

Πολιτάνο

Ναϊνγκολάν

Πέρισιτς

Ικάρντι

Εκτίμηση

Με τον τρόπο που παίζει η Αϊντχόφεν, τα εντός έδρας παιχνίδια της παίρνουν τρελό ρυθμό. Μπορεί να σκοράρει κόντρα στην Ίντερ η οποία δεν έχει δείξει και στοιχεία ομάδας που δεν μπορεί να «χτυπηθεί». Από την άλλη μεριά, όμως και οι ξεκούραστοι – λόγω ροτέισον του Σπαλέτι – «νερατζούρι» μπορούν να ακολουθήσουν αυτόν τον ρυθμό. GG & Over 2,5

Σε ενδιαφέρει