Παρί – Ερυθρός Αστέρας: Πού θα σταματήσει το κοντέρ

Ο Ερυθρός Αστέρας μπορεί να τσίμπησε τον βαθμό από τη Νάπολι στην πρεμιέρα, αλλά η Παρί είναι θυμωμένη μετά την ήττα στο Άνφιλντ και ψάχνει απαντήσεις.
pari redstar

Άνιση μάχη στο Παρίσι ανάμεσα στην Παρί και τον Ερυθρό Αστέρα για τη δεύτερη αγωνιστική του τρίτου ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα προγνωστικά μου

Παρί – Ερυθρός Αστέρας: Νίκη Παρί και στα δύο ημίχρονα (1.65)

Ανάλυση

Εχει ρίξει χρήμα με το τσουβάλι για μεταγραφές τα τελευταία χρόνια έχοντας ως αποκλειστικό στόχο να σηκώσει την κούπα με τα μεγάλα αυτιά. Συνεχώς φτάνει στα νοκ άουτ, αλλά αποτυγχάνει. Το βάρος της φανέλας και τα λάθη του προπονητή δεν της επιτρέπουν να κάνει την υπέρβαση. Φέτος θέλει να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής και στο Σαμπιονά κάνει πλάκα έχοντας μόνο νίκες και σκοράροντας 3,5 γκολ κατά μέσο όρο. Στους φετινούς ομίλους μπήκε με το αριστερό χάνοντας στο Άνφιλντ από τη Λίβερπουλ με 3-2. Τρομερό παιχνίδι, με αμέτρητες φάσεις στις δύο εστίες. Βρέθηκε πίσω με 2-0 στο 36’ ισοφάρισε με Μενιέ και Μ’ Μπαπέ στο 83’, αλλά λύγισε στις καθυστερήσεις με γκολ του Φιρμίνο. Στο πρωτάθλημα καθάρισε με 3-0 εκτός τη Νις. Δέκα ματς έχει δώσει ως τώρα στη σεζόν και μετράει ισάριθμα over. Τιμωρημένος ο Μπουφόν. Πέραν της νίκης θέλει και το ξέσπασμα απόψε γι’ αυτό και αναμένεται να παίξει με ένα φουλ επιθετικό 4-2-1-3 έχοντας τον Ντι Μαρία σε ρόλο κρυφού φορ και την μαγική τριπλέτα Μ’ Μπαπέ, Νεϊμάρ, Καβάνι μπροστά.

Θα καταφέρει η Παρί να κάνει σεφτέ στις φετινές της νίκες στον όμιλο; 

Ο Ερυθρός Αστέρας επέστρεψε στους ομίλους και θέλει να αποδείξει πως θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι του. Θετικότατο το 0-0 της πρεμιέρας κόντρα στη Νάπολι. Μαγική εικόνα το ότι δεν μπήκε κάποιο τέρμα στο ματς. Υπήρχαν πολλές φάσεις εκατέρωθεν. Νίκη επί της Μλάντοστ με 2-1 στο πρωτάθλημα. Οδηγεί την κούρσα έχοντας 9 νίκες και 1 ισοπαλία. Σκοράρει τρία γκολ κατά μέσο όρο. Εχει βρει δίχτυα στα 29 από τα 33 τελευταία παιχνίδια του. Λείπουν Στόικοβιτς και Μποάκι σε μεσαία γραμμή και επίθεση. Με γεμάτο κέντρο, δύο κόφτες και 4-2-3-1 απόψε. Στην κορυφή της επίθεσης ο Παβκόφ. Πίσω τους θα κινούνται Μάριν, Κάουσιτς και Μπεν. Εξι over στα οχτώ τελευταία παιχνίδια τους οι Σέρβοι.

Πιθανές ενδεκάδες

Παρί (4-2-1-3

Αρεολά

Μενιέ

Σίλβα

Κιμπέμπε

Μπερνάτ

Ραμπιό

Βεράτι

Ντι Μαρία

Νεϊμάρ

Μ’ Μπαπέ

Καβάνι

Ερυθρός Αστ. (4-2-3-1)

Μπόρχαν

Στόικοβιτς

Σάβιτς

Ντεγκέν

Ρόντιτς

Κρίστιτς

Γιόβιτς

Μάριν

Κάουσιτς

Μπεν

Παβκόφ

Εκτίμηση

Δεν μπορώ να ασχοληθώ σοβαρά με ένα ματς που ο άσος προσφέρεται στο 1.05 και το over δεν ξεπερνάει πουθενά το 1.30. Αναγκαστικά θα κινηθώ σε πιο ειδικά μονοπάτια ποντάροντας τη νίκη της Παρί και στα δύο ημίχρονα, επιλογή που προσφέρεται στο οριακά αποδεκτό 1.65. Εχει λογική και το over 7,5 στα κόρνερ της γηπεδούχου, αφού ακόμα κι αν προηγηθεί δεν θα αφήσει το πόδι από το γκάζι.

Σε ενδιαφέρει