Γιουβέντους – Γιουνγκ Μπόις: Το απόλυτο χωρίς Ρονάλντο

Η Γιουβέντους θέλει απόψε να διευρύνει το απόλυτο των νικών που έχει φέτος σε Ιταλία και Ευρώπη υποδεχόμενη τη Γιουνγκ Μπόις χωρίς τον τιμωρημένο Ρονάλντο.
juventus youngboys

Για τον όγδοο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ συγκρούονται απόψε η Γιουβέντους με τη Γιουνγκ Μπόις στο Αλιάντζ Στάντιουμ του Τορίνου.

Τα προγνωστικά μου

Γιουβέντους – Γιουνγκ Μπόις: Να σκοράρει ο Ντιμπάλα (2.20)

Ανάλυση

Έτοιμη να φτάσει ψηλά στη διοργάνωση η Γιουβέντους και το απέδειξε στην πρεμιέρα επικρατώντας με 2-0 της Βαλένθια στο Μεστάγια. Μάλιστα κτάφερε να φτάσει στη νίκη παίζοντας για 60 λεπτά με παίκτη λιγότερο λόγω της τραβηγμένης αποβολής του Ρονάλντο. Στο πρωτάθλημα έρχεται από το νικηφόρο ντέρμπι επί της Νάπολι με 3-1 και ανατροπή. Δύο γκολ ο Μάντζουκιτς. Εξαιρετικός ο Ρονάλντο με δύο ασίστ και δοκάρι. Σήμερα θα λείψει λόγω τιμωρίας ο Πορτογάλος. Συνεχίζει με το απόλυτο 8 στα 8 σε όλες τις διοργανώσεις. Δείχνει να μην έχει αντίπαλο στο Καμπιονάτο. Πέραν του Ρονάλντο δεν θα έχει απόψε τους Κόστα και Ντε Σίλιο. Τα 6 από τα 7 τελευταία παιχνίδια της είχαν σύνολο τερμάτων «2-3». Ο Ντιμπάλα αναμένεται να παίξει στην επίθεση ως παρτενέρ του Μάντζουκιτς στο 3-4-1-2 των γηπεδούχων. Πίσω τους θα κινείται ο Μπερναντέσκι.

Το 2/2 στον όμιλο ψάχνει απόψε η Γιουβέντους κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις. Θα τα καταφέρει; 

Η Γιουνγκ Μπόις είναι ξεκάθαρο πως έχει αλλάξει επίπεδο και αποτελεί την ανερχόμενη δύναμη στην Ελβετία. Στην πρεμιέρα των ομίλων μπορεί να ηττήθηκε από τη Γιουνάιτενττ με 3-0, αλλά στο πρωτάθλημα κάνει πλάκα έχοντας ξεφύγει ήδη 12 βαθμούς από τους διώκτες τους. Πιο πρόσφατο το 4-1 στην έδρα της Τουν. Απόψε θα ψάξει τη μεγάλη έκπληξη στο Τορίνο. Μετράει επτά over στα οχτώ τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Σημαντικές οι απουσίες του αμυντικού Βούτριχ και του ακραίου Μπαμπού. Κλασικό 4-4-2 απόψε με τους Ασαλέ και Οαρό να αποτελούν το βασικό επιθετικό δίδυμο.

Πιθανές ενδεκάδες

Γιουβέντους (3-4-1-2)

Τσέζνι

Μπαρτσάλι

Μπονούτσι

Μπενάτια

Κουαρδάδο

Πιάνιτς

Ματουιντί

Σάντο

Μπερναντέσκι

Ντιμπάλα

Μάντζουκιτς

Γιουνγκ Μπόις (4-4-2)

Μπάλμος

Σικ

Καμαρά

Μπέργκεν

Μπενίτο

Φάσναχτ

Σανόγκο

Μπερτόνε

Σουλεϊμάνι

Ασαλέ

Οαρό

Εκτίμηση

Ακόμα και χωρίς Ρονάλντο η Γιούβε δεν πρόκειται να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες στο να κάμψει την αντίσταση της άπειρης Γιουνγκ Μπόις. Ο άσος πληρώνει ελάχιστα, ενώ και το over δεν ξεπερνάει το 1.55. Ή το κυνηγάμε συνδυαστικά ή ρισκάρουμε στο καλοπληρωμένο goal/goal. Προσωπικά θα κινηθώ σε πιο ειδικά μονοπάτια επιλέγοντας για anytime σκόρερ τον Ντιμπάλα.

Σε ενδιαφέρει