Ρόμα – Λάτσιο: «Σκοτωμός» στη Ρώμη

Στην κοινή τους έδρα, το Ολίμπικο, η Ρόμα κοντράρεται με τη μισητή Λάτσιο σε ένα ματς που παραδοσιακά καθηλώνει την ποδοσφαιρική Ευρώπη.
Ρόμα – Λάτσιο: «Σκοτωμός» στη Ρώμη

Για την έβδομη αγωνιστική του Καμπιονάτο η Ρόμα αντιμετωπίζει τη Λάτσιο έχοντας σύμμαχο την παράδοση ως τυπικά γηπεδούχος.

Τα προγνωστικά μου

Ρόμα – Λάτσιο: GG & OVER 2,5 (1.75)

Ανάλυση

Εκανε ότι ήθελε στην άμυνα της Φροζινόνε και έφτασε άνετα στο 4-0 η Ρόμα. Ότι έπρεπε το αποτέλεσμα για να ανεβάσει την ψυχολογία ενόψει του σημερινού ντέρμπι μίσους. Φαίνεται πως είχε αποτέλεσμα ο εγκλεισμός της ομάδας στο προπονητικό κέντρο. Τα 5 από τα 6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της ήταν over. Ακολουθεί ματς με την Πλζεν για το Τσάμπιονς Λιγκ. Λείπει ο μέσος Περότι. Δεν αλλάζει με τίποτα το 4-2-3-1 έχοντας τον Τζέκο στην κορυφή της επίθεσης και από πίσω τους Ελ Σαράουι, Φλορέντσι και Παστόρε. Μόλις δύο ήττες έχει υποστεί από τη Λάτσιο ως τυπικά γηπεδούχος στα 20 τελευταία ματς.

Μεγάλο τοπικό ντέρμπι μίσους στο Ολίμπικο.Που θα καταλήξει;

Η Λάτσιο έπαιξε με κάποιες αλλαγές φρεσκαρίσματος κόντρα στην Ουντινέζε, αλλά έφτασε στη νίκη με 2-1. Προηγήθηκε με 2-0 χάρη στα γκολ των Κορέα και Ατσέρμπι. Δέχτηκε τη μείωση στο 80’ και παραλίγο να ισοφαριστεί στο φινάλε, αλλά τη γλίτωσε. Τέσσερις σερί νίκες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Ακολουθεί το ματς με την Φρανκφούρτη στο Γιουρόπα. Τρία σερί goal/goal και over. Λείπει ο ακραίος Λουκάκου. Θα παραταχθεί με 3-5-1-1 έχοντας στην κορυφή της επίθεσης τον Ιμόμπιλε και από πίσω τον Λουίς Αλμπέρτο.

Πιθανές ενδεκάδες

Ρόμα (4-2-3-1)

Ολσεν

Σαντόν

Μανωλάς

Φάσιο

Κολάροφ

Ενζονζί

Ντε Ρόσι

Ελ Σαράουι

Παστόρε

Φλορέντσι

Τζέκο

Λάτσιο (3-5-1-1)

Στρακόσια

Γουάλας

Ατσέρμπι

Φελίπε

Μάρουσιτς

Παρόλο

Λέιβα

Μιλίνκοβιτς

Λούλιτς

Αλμπέρτο

Ιμόμπιλε

Εκτίμηση

Κοινή έδρα. Πέντε over στα έξι τελευταία η μεν Ρόμα. Τρία κολλητά goal/goal και over η δε Λάτσιο. Τρία goal/goal και over στις τέσσερις πιο πρόσφατες συγκρούσεις τους. Οδεύουμε ολοταχώς για ακόμα ένα combo. Αρκεί ένα γρήγορο γκολ για να μετατρέψει την αναμέτρηση σε ροντέο.

Σε ενδιαφέρει