Ράγιο Βαγεκάνο – Εσπανιόλ: Γερή μάχη στη Μαδρίτη

Κάθε μέρα έχει Πριμέρα Ντιβιζιόν με τη σκυτάλη να παίρνει το ματς με το οποίο θα ανοίξει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής.
noticia normal

Χωρίς… ανάσα στην Ισπανία, αφού από την περασμένη Τρίτη (25/9) μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα (1/10) υπάρχουν συνέχεια αγώνες για το πρωτάθλημα.

Στο πλαίσιο της αποψινού προγράμματος, η Ράγιο Βαγεκάνο υποδέχεται την Εσπανιόλ στο «Βαγέκας», με μια αναμέτρηση με την οποίο ανοίγει η 7η αγωνιστική.

Σέντρα στις 22:00.

Τα προγνωστικά μου

Ράγιο Βαγεκάνο – Εσπανιόλ: G/G (1.81)

Ανάλυση

Τρομερή εμφάνιση στο «Ανοέτα» με αντίπαλο τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για τη Ράγιο και τελικά πήρε το βαθμό της ισοπαλίας από τους Βάσκους με σκορ 2 – 2. Έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο είχε γυρίσει… τούμπα την αναμέτρηση για το 1 – 2. Κρατούσε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά τελικά δεν άντεξε, αφού στο 78’ ισοφαρίστηκε. Ακόμα καλύτερη συνέχεια υποσχέθηκε ο προπονητής της ομάδας, καθώς η Ράγιο έχει μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία (4 βαθμούς σε 5 ματς και είναι προτελευταία) και χρειάζεται τέτοιους βαθμούς που θα «ρεφάρουν» τα προηγούμενα αρνητικά αποτελέσματα. Στην έδρα της σκοράρει πάντα. Δεν αλλάζει κάτι δραστικό στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς στο «Ανοέτα».

Αναμετρήσεις στην Ισπανία με σούπερ αποδόσεις και ευκαιρίες 

Νίκη έστω και πολύ δύσκολα για την Εσπανιόλ μέσα στην έδρα της κόντρα στην Έιμπαρ με σκορ 1 – 0. Δεν μπορούσε να βρει φάσεις, παρά το γεγονός ότι στο «σπίτι» της μεταμορφώνεται, λόγω της αμυντικής συνέπειας των φιλοξενούμενων, αλλά τη λύση έδωσε ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας, Ερμόσο που μέσω στατικής φάσης κατάφερε να σκοράρει στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου. Έτσι, έφτασε στις τρεις εντός έδρας νίκες, κάτι που σημαίνει ότι έχει κάνει και το απόλυτο (3/3) στη φετινή σεζόν. Με αυτά τα εντός έδρας τρίποντα έχει καλύψει και την… ανυπαρξία της εκτός, αφού 9 από τους 10 βαθμούς είναι στην έδρα της, ενώ η ισοπαλία που έχει πάρει μακριά από το «φρούριό» της είναι στο «Μπαλαΐδος» με τη Θέλτα, και πάλι με σκόρερ τον Ερμόσο (1 – 1). Σημαντική επιστροφή του Λέο Μπαπτιστάο.

Πιθανές ενδεκάδες

Ράγιο Βαγεκάνο (4 – 2 – 3 – 1)

Αλμπέρτο

Αντβίνκουλα

Γκάλβεθ

Άματ

Μορένο

Ιμπουλά

Μεδράν

Κακουτά

Τρέχο

Γκαρθία

Ντε Τόμας

Εσπανιόλ (4 – 3 – 3)

Λόπεθ

Λόπεθ

Νάλντο

Ερμόσο

Ντίντακ

Γκρανέρο

Ρόκα

Νταρντέρ

Μελέντο

Ιγκλέσιας

Πιάτι

Εκτίμηση

Πολύ δύσκολο ματς για συμπεράσματα σε ό,τι αφορά το σημείο, με το… Χ πάντως να έχει πολλές πιθανότητες να επαληθευθεί. Πάντως και να γίνει αυτό, θα συμβεί με γκολ εκατέρωθεν. G/G.

Σε ενδιαφέρει