Αργεντινή: Μάχη αήττητων στο Μπουένος Αϊρες

Η πρωτοπόρος Ράσινγκ που ακόμα δεν έχει δεχτεί γκολ στη σεζόν υποδέχεται την αήττητη Ουνιόν στο Χουάν Ντομίνγκο Περόν.
rasing

Με δύο πολύ ενδιαφέροντα ματς ανάμεσα σε μερικές από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος πέφτει η αυλαία της έκτης αγωνιστικής στην Αργεντινή.

Ανάλυση

Αλντοσίβι – Μπελγράνο

Θετικότατη η πορεία της Αλντοσίβι στην πρώτη πεντάδα αγώνων της στη φετινή σεζόν. Τρεις νίκες στα τέσσερα πιο πρόσφατα με τελευταίο το εκτός έδρας 2-0 επί της Εστουδιάντες. Ο Πισάνο στο 62’ και ο Τσάβες στο 85’ από την άσπρη βούλα χάρισαν τη μεγάλη νίκη. Τα 4 από τα 5 παιχνίδια της ως τώρα ήταν under και no goal. Δεν αλλάζει το 4-3-3 ο Αλβαρεζ. Η Μπελγράνο μπορεί να μην κερδίζει ως τώρα, αλλά δεν χάνει κιόλας. Προσέχοντας τα μετόπισθεν έχει καταφέρει να βγάλει το λάδι σε κάθε αντίπαλο. Μετά από πέντε αγώνες μετράει τέσσερις ισοπαλίες και μια νίκη. Την περασμένη αγωνιστική κόλλησε στο 0-0 με τη Νιούελς εντός. Προσεκτική όσο δεν πάει. Τέσσερα under μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, τρία 0-0 και μόλις δύο γκολ παθητικό. Υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορώ να μην επιλέξω το under 2 ώστε σε περίπτωση που μπουν δύο γκολ να πάρω το ποντάρισμα μου πίσω. Οι τρεις τελευταίες συγκρούσεις των δύο ομάδων ανεξαρτήτως έδρας είχαν σύνολο τερμάτων «0-1».

Οριακό ματς αήττητων ανάμεσα σε Ράσινγκ και Ουνιόν με πληθώρα ειδικών 

Ράσινγκ – Ουνιόν Σάντα Φε

Εντυπωσιακό ξεκίνημα από τη Ράσινγκ, που δικαίως βρίσκεται στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Μάλιστα ακόμα δεν έχει δεχτεί γκολ στη σεζόν. Τελευταίο το 1-0 στην έδρα της Λανούς. Σκόρερ ο Κριστάλντο στο 57’. Και τα πέντε φετινά της παιχνίδια είναι no goal, ενώ τα τέσσερα εξ αυτών εμφάνισαν under. Η Ουνιόν κινείται σε παρόμοια επίπεδα με την αντίπαλό της, αφού παραμένει αήττητη μετά από πέντε αγωνιστικές με δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Την περασμένη αγωνιστική επιβλήθηκε της Ταγιέρες με 2-1 χάρη στα γκολ των Τρογιάνσκι και Σολντάνο. Μάλιστα κατάφερε να αντιδράσει, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 31’. Τέσσερα under στα πέντε φετινά ματς πρωταθλήματος. Από το 2000 μέχρι και σήμερα οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί έξι φορές στην έδρα της Ράσινγκ και όλα τα ματς ήταν no goal. Δεν περιμένω απόψε να σπάσει το σερί. Οριακή νίκη της Ράσινγκ με μηδέν παθητικό και μπόλικο 1-0 βλέπω!

Σε ενδιαφέρει