Α’ Βραζιλίας: Δεν το… κουνάει από την κορυφή η Σάο Πάουλο

Σάο Πάουλο απέναντι στην Αμέρικα Μινέιρο στο μοναδικό αποψινό ματς στη Βραζιλία.
saopaulo bahia

Με την αναμέτρηση Σάο Πάουλο – Αμέρικα Μινέιρο ξεκινάει η 26η αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας. Να παραμείνουν στην κορυφή θέλουν οι γηπεδούχοι και λογικά θα το καταφέρουν απέναντι σε μια αντίπαλο που εκτός έδρας αποδυναμώνεται αρκετά.

Ανάλυση

Από άσχημη εμφάνιση στο ντέρμπι με τη Σάντος προέρχεται η Σάο Πάουλο, η οποία ήταν διπλά τυχερή. Πρώτον γιατί έφυγε με το 0-0 από την έδρα της συντοπίτισσας, ενώ την επόμενη μέρα, η Σαπεκοένσε κέρδισε με 2-1 την Ιντερνασιονάλ, οπότε η ομάδα του Αγκίρε κατάφερε να παραμείνει στην κορυφή, έστω και με ένα βαθμό διαφορά. Απόψε σε ένα κατάμεστο γήπεδο, υποδέχεται μία ομάδα που απέναντί της η προϊστορία την ευνοεί κατά πολύ και σκέφτεται μόνο το τρίποντο για να μείνει πρώτη. Στα αγωνιστικά, τιμωρημένοι είναι ο μπακ Άλβες και ο φορ Ρόχας, ενώ παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών ο μέσος Έβερτον και ο στόπερ Πέρες. Νενέ και Σόουζα θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο των γηπεδούχων.

Θα παραμείνει στην κορυφή η Σάο Πάουλο; Bρες τη νίκη της με αποδόσεις που αξίζουν! 

Από την άλλη μεριά, η Αμέρικα Μινέιρο προέρχεται από την ήττα με 1-0 από τη Μποταφόγκο εκτός έδρας. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, αφού οι γηπεδούχοι επικράτησαν κατά κράτος, ενώ αν δεν ήταν ο γκολκίπερ Ρικάρντο σε καλή μέρα, τότε το σκορ θα ήταν σίγουρα μεγαλύτερο. Η ομάδα του Μπατίστα δείχνει να έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα εκτός του Μπέλο Οριζόντε και σήμερα εκτός θα μείνουν οι μπακ Νορμπέρτο Νέτο και Ζιοβάνι και ο φορ Λουάν, ενώ επιστρέφει κανονικά ο επιθετικός μέσος Μαγκράο, ο οποίος θα συνθέσει μαζί με τους Ρούι και Πατσέκο την επιθετική τριπλέτα των φιλοξενούμενων.

Εκτίμηση

Η Σάο Πάουλο ούτε που θέλει να σκέφτεται για κάποια απώλεια απόψε και εδώ που τα λέμε πολύ δύσκολα πιστεύω ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Οι γηπεδούχοι μπορούν να πάρουν το ματς και με αρκετά γκολ μάλιστα. 1 & Over 2,5

Σε ενδιαφέρει