A’ Αργεντινής: «Σπάει το ρόδι»… επαγγελματικά η Σαν Λορέντζο

Την πρώτη της φετινή νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στην ουραγό Πατρονάτο θα επιχειρήσει η Σαν Λορέντζο.
sanlorenzo

Mε τις αναμετρήσεις Σαν Λορέντζο – Πατρονάτο και Κολόν Σάντα Φε – Γοδόι Κρουζ ξεκινάει απόψε η 6η αγωνιστική της Σουπερλίγκα στην Αργεντινή. Την πρώτη της νίκη κυνηγάει η Σαν Λορέντζο απέναντι στην πιο χειρότερη ομάδα -μέχρι στιγμής- της κατηγορίας, ενώ πολύ αμφίρροπο μοιάζει το ματς στο Σάντα Φε.

Ανάλυση

Σαν Λορέντζο – Πατρονάτο

Από την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Γοδόι Κρουζ προέρχεται η Σαν Λορέντζο, η οποία δέχτηκε το γκολ στις καθυστερήσεις. Έτσι, έβαλε τέλος στο αήττητο των τεσσάρων σερί αγωνιστικών, όμως όλες ήταν ισοπαλίες. Σήμερα, θα προσπαθήσει να πάρει την πρώτη της φετινή νίκη απέναντι στην ουραγό του πρωταθλήματος, με τον φορ Ρενιέρο να επιστρέφει στη δράση, όμως εκτός θα μείνει ο έτερος επιθετικός Μπλάντι και ο ηγετικός χαφ Μπελούτσι. Το τρίποντο σήμερα είναι επιτακτικό για τους γηπεδούχους, καθώς θα τους δώσει και την απαραίτητη ψυχολογική τόνωση πριν την κρίσιμη ρεβάνς απέναντι στη Νασιονάλ για το Σουνταμερικάνα.

Από τη μεριά της, η Πατρονάτο γνώρισε εντός έδρας ήττα με 0-2 από τη Χιμνάσια Λα Πλάτα την περασμένη αγωνιστική. Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη στο φετινό πρωτάθλημα και έφερε την απομάκρυνση του κόουτς Πούμπιδο. Στη θέση του σήμερα θα κάτσει ως υπηρεσιακός ο Μάρτιν Ντε Λεόν, όμως οι αλλαγές που χρειάζονται στην ομάδα είναι πολλές για να μπορέσει να βελτιωθεί η κατάσταση. Χαρακτηριστικά, μετά από 5 ματς δεν έχει καταφέρει να σκοράρει ούτε ένα γκολ, με την επίθεση να αποτελεί το πιο μεγάλο της… αγκάθι. Στα αγωνιστικά, εκτός θα μείνει ο φορ Μπαρσελό.

 

Αν δε νικήσει και σήμερα η Σαν Λορέντζο καλύτερα να τα παρατήσει! Το μυαλό της θα είναι και στο Σουνταμερικάνα, οπότε περιμένω μια επαγγελματική νίκη. 1 & Under 3,5

Kολόν Σάντα Φε – Γοδόι Κρουζ

Από την εκτός έδρας ήττα με 3-0 από την Ιντεπεντιέντε προέρχεται η Κολόν Σάντα Φε, η οποία δεν έδειξε τίποτα σε κανένα σημείο του ματς. Αυτή ήταν η πέμπτη σερί αγωνιστική που δε νικάει (0-3-2) και σήμερα θα προσπαθήσει να αλλάξει αυτό το δεδομένο υποδεχόμενη μία από τις πιο σοβαρές ομάδες του πρωταθλήματος. Βέβαια, το μυαλό θα βρίσκεται και στην Ατλέτικο Τζούνιορ, την οποία θα αντιμετωπίσει μεσοβδόμαδα για το Σουνταμερικάνα. Στα αγωνιστικά, πλήγμα αποτελεί τραυματισμός του φορ Κορέα.

Από την άλλη μεριά, η Γοδόι Κρουζ στα… χασομέρια κατάφερε να πάρει την εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Σαν Λορέντζο την περασμένη αγωνιστική, ανεβαίνοντας στην 4η θέση. Δυναμικά έχει ξεκινήσει και το φετινό μαραθώνιο η ομάδα του Νταβόμπε, η οποία δείχνει πως έχει έρθει για να μείνει στα… ψηλά. Εκτός έδρας, πάντως, χάνει αρκετή από τη δυναμική της, κάτι που είδαμε και στα δύο φετινά μακριά από τη Μεντόσα (ήττα 1-0 από την Ταγέρες και ισοπαλία 0-0 κόντρα στην Αρχεντίνος). Στα αγωνιστικά, μοναδικό πρόβλημα αποτελεί ο τραυματίας αμυντικός μέσος Ανδράδα.

Περίεργη αναμέτρηση. Η Κολόν είναι αρκετά δυνατή εντός έδρας, όμως έχει και το Σουνταμερικάνα, ενώ η Γοδόι παρά το γεγονός ότι αποδυναμώνεται στα εκτός, δεν μπορεί κάποιος εύκολα να την ξεγράψει. NO BET

Σε ενδιαφέρει