Ουέσκα – Σοσιεδάδ: Πορείες… ταυτιζόμενες!

Ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα έχουν φέρει και οι δύο ομάδες στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές.
huesca

H αναμέτρηση Ουέσκα – Σοσιεδάδ ανοίγει απόψε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν στην Ισπανία. Και οι δύο ομάδες έχουν φέρει ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα στις πρώτες πέντε αγωνιστικές και σήμερα θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν το τρίποντο που θα τους δώσει την ώθηση για μια καλύτερη συνέχεια.

Τα προγνωστικά μου

Ουέσκα – Σοσιεδάδ : X (3,50)

Ανάλυση

Δεν κατάφερε να συνδυάσει το πρώτο εντός έδρας ματς της ιστορίας της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με νίκη η Ουέσκα, καθώς την περασμένη αγωνιστική γνώρισε την ήττα με 0-1 από τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Επιθετικά δεν ήταν το ίδιο καλή όσο στα προηγούμενα ματς και από τη στιγμή που έμεινε πίσω στο σκορ στο 29′ δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της αναμέτρησης. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα για την ομάδα του Λέο Φράνκο, όμως πόνεσε περισσότερο καθώς ήρθε από αντίπαλο με τον οποίο θα παλέψουν για τη σωτηρία τους. Τώρα έχει μπροστά της το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μπροστά στους φιλάθλους της, στο οποίο θα προσπαθήσει για κάτι καλύτερο. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, ενώ δεν υπολογίζονται ο γκολκίπερ Γιοβάνοβιτς και ο αμυντικός Μπρέζανσιτς που είναι τραυματίες. Γκαγιάρ, Κούτσο και Γκόμεζ θα αποτελέσουν την επιθετική τριπλέτα των γηπεδούχων.

Aπό την άλλη μεριά, η Σοσιεδάδ προέρχεται από τη δεύτερη σερί ήττα της στο πρωτάθλημα, όμως μπορούμε να πούμε πως ήταν αναμενόμενη, καθώς ήρθε από τη Μπαρτσελόνα εντός έδρας με 1-2. Παρά το άσχημο -τελικά- αποτέλεσμα, οι Βάσκοι έβαλαν για μία ακόμα φορά δύσκολα στους Καταλανούς στο «Ανοέτα», αφού αυτοί ήταν που προηγήθηκαν στο 12′ και γενικά πίεσαν πολύ τους πρωταθλητές. Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και με δύο γκολ στο 63′ και στο 66′ πήραν τη νίκη. Γενικά, το ξεκίνημα για την ομάδα του Γκαριτάνο δεν είναι καλό, αφού μετράει μόλις μία νίκη σε τέσσερα ματς, όμως ο έμπειρος κόουτς θεωρεί πως όταν γυρίσουν και οι τραυματίες τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Χάνει τη χρονιά ο χαφ Μερκελάνθ λόγω ρήξη χιαστών, ενώ δεν έχει αγωνιστεί ακόμη ο εξτρέμ Γιανουζάι. Τραυματίας είναι και ο στόπερ Γιορέντε, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του φορ Γουίλιαν Ζοσέ. Δεν αλλάζει το 4-4-2, με τους Ογιαρθαμπάλ και Χιμένεθ να συνθέτουν το δίδυμο στην επίθεση.

Πιθανές ενδεκάδες

Ουέσκα (4-3-3)

Βέρνερ
Μιραμόν
Σεμέδο
Πουλίδο
Λουϊσίνιο
Αγκιλέρα
Μούστο
Μελέρο
Γκαγιάρ
Κούτσο
Γκόμεζ

Σοσιεδάδ (4-4-2)

Ρούγι
Θαλδούα
Αρίτζ
Μορένο
Τεό Ερνάντεθ
Πάρντο
Ζουμπέλδια
Ιγιαραμέντι
Μερίνο
Ογιαρθαμπάλ
Χιμένεθ

Εκτίμηση

Αμφότερες έχουν φέρει τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα σε κάθε αγωνιστική μέχρι τώρα και μοιράζονται από 4 βαθμούς. Πιστεύω πως και σήμερα αυτή η ακολουθία θα συνεχιστεί με μια ισοπαλία. Χ

Σε ενδιαφέρει