Τσάμπιονσιπ: Ώρα για απαντήσεις από τη Νότιγχαμ

Ολοκληρώνεται απόψε η εμβόλιμη 8η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ.
AKIJPG

Δεύτερη και τελευταία μέρα της εμβόλιμης 8ης αγωνιστικής στην Τσάμπιονσιπ.

Το ενδιαφέρον στρέφεται στην αναμέτρηση της Νότιγχαμ Φόρεστ κόντρα στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, καθώς οι γηπεδούχοι αγνοούν τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, γεγονός που θέτει σε κίνδυνο το στόχο της ανόδου στην Πρέμιερ Λιγκ από πολύ νωρίς.

Ανάλυση

Νότιγχαμ Φόρεστ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ

Παραπατάει η Νότιγχαμ Φόρεστ σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές της Τσάμπιονσιπ, καθώς παρά τις πολυδάπανες μεταγραφές που πραγματοποίησε το καλοκαίρι, αυτή τη στιγμή τρέχει σερί 4 αγώνων χωρίς νίκη (3 ισοπαλίες και 1 ήττα), γεγονός που θέτει από νωρίς σε αμφιβολία το στόχο της ανόδου και ειδικότερα της απευθείας ανόδου. Ενώ τα παιχνίδια τα… μετράει πολύ καλά, δεν έχει καταφέρει να βρει τον τρόπο να νικάει, έχοντας 1 νίκη, 5 ισοπαλίες και 1 ήττα. Στην έδρα της Σουόνσι ήταν καλύτερη, αναγκάζοντας μάλιστα τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας να δώσει συγχαρητήρια, αλλά το 0 – 0 γράφτηκε ως επίλογος της αναμέτρησης. Εννοείται ότι εντός έδρας κόντρα στη Σέφιλντ η νίκη είναι μονόδρομος.

Αγωνιστική δράση στην Τσάμπιονσιπ με σούπερ αποδόσεις και πολλά ειδικά 

Μετρούσε τρεις συνεχόμενες νίκες η Σέφιλντ Γουένσντεϊ, σερί που σταμάτησε κόντρα στη Στόουκ με την οποία έμεινε στο 2 – 2, αλλά είναι απόλυτα ευχαριστημένη. Έμεινε πίσω με δύο γκολ στο 22’, μείωσε άμεσα (24’), η Στόουκ έχασε ευκαιρίες για τρίτο γκολ και τελικά η Σέφιλντ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε στο 82’. Το δεδομένο πάντως είναι ένα. Με το ρόστερ που διαθέτει, κανείς δεν πιστεύει ότι μπορεί να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και κατά συνέπεια στις ίδιες θέσεις στη βαθμολογία.

Έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση η Νότιγχαμ Φόρεστ με αντίπαλο τη Σουόνσι και δείχνει ότι σήμερα θα μπορέσει να πάρει τη νίκη με τη Σέφιλντ. Άσος.

Μίντλεσμπρο – Μπόλτον

Πρώτη ήττα για τη Μίντλεσμπρο στο πρωτάθλημα στην έδρα της Νόργουιτς με το οριακό 1 – 0. Λίγες φάσεις όπως ήταν αναμενόμενο, αλλά η διαφορά ήταν ότι οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να βρουν το γκολ της νίκης με ένα ομολογουμένως τυχερό γκολ του Πούκι στο 58’. Παρ’ όλα αυτά, ο Τόνι Πιούλις αντιμετώπισε ψύχραιμα το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, εστιάζοντας στους αγωνιστικούς λόγους που έφεραν την ήττα, αλλά έριξε και το «καρφάκι» του για τη διαιτησία.

Νέα ήττα για την Μπόλτον εντός έδρας από την ΚΠΡ με σκορ 2 – 1. Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, κάτι που μάλλον την έβγαλε από τα… νερά της. Έμεινε πίσω στο σκορ με 0 – 2 (26’, 56’) και απλά μείωσε στο 69’, χωρίς να προκύψει κάτι το ιδιαίτερο μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού. Κάπως έτσι, λοιπόν, η Μπόλτον φαίνεται να ξεφουσκώνει μετά το καλό της ξεκίνημα στην αρχή του πρωταθλήματος.

Η Μίντλεσμπρο δεν έχει κανένα θέμα, παρά την ήττα της στην έδρα της Νόργουιτς. Θέλει να βγάλει αντίδραση και κόντρα στην Μπόλτον μπορεί να το κάνει με επιβλητικό τρόπο. Άσος και Over 2,5.

Σε ενδιαφέρει