Γαλατάσαραϊ – Λοκομοτίβ Μόσχας: Αφεντικό στην… Πόλη

Πρώτη αγωνιστική στον τέταρτο όμιλο με τη Γαλατά να υποδέχεται τη Λοκομοτίβ στην Κωνσταντινούπολη.
Γαλατάσαραϊ – Λοκομοτίβ Μόσχας: Αφεντικό στην… Πόλη

Στο κατάμεστο Αλι Σαμι Γεν της Πόλης η Γαλατά του Τερίν υποδέχεται τη Λοκομοτίβ που απόψε θα παραταχθεί με δύο κομβικές απουσίες.

Τα προγνωστικά μου

Γαλατάσαραϊ – Λοκομοτίβ 1 (1.70)

Ανάλυση

Για 15η φορά η Γαλατά βρίσκεται στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που αποτελεί ρεκόρ στην Τουρκία. Πέρσι κατέκτησε τον τίτλο και επανήλθε στην ελίτ. Τελευταίο της θύμα στο πρωτάθλημα η Κασίμπασα, της οποίας επιβλήθηκε με 4-1. Βρίσκεται στην κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος με τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες. Παράλληλα μετράει τέσσερα over 3,5 σε αυτές τις αναμετρήσεις. Ο Τερίμ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα απουσιών. Ετσι θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 και τον Ντερτιγιόκ στην κορυφή της επίθεσης. Πίσω του θα κινούνται Ροντρίγκες, Ακμπάμπα και Ονιεκούρου.

Γαλατά – Λοκομοτίβ στην Πόλη. Ποθα θα χαμογελάσει; 

Κάτι δεν πάει καλά στη Λοκομοτίβ. Πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και προβληματική ανασταλτική λειτουργία που έχει φέρει αρκετές γκέλες ως τώρα στο πρωτάθλημα Ρωσίας. Στον τελευταίο της αγώνα παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία στη Ντιναμό Μόσχας. Ισοφάρισε στο 32’ με τον Μίραντσουκ. Επαιξε ρόλο το ότι έμεινε για 25 λεπτά με παίκτη λιγότερο. Τρία κολλητά goal/goal και over. Μεγάλο πλήγμα απόψε η απουσία του φορ Σμόλοφ, ενώ απουσιάζει και ο πολύτιμος ακραίος Ρίμπους. Θα παίξει με 4-2-3-1 έχοντας τους Μίραντσουκ, Φερνάντες και Φαρφάν πίσω από τον φουνταριστό Εντερ.

Πιθανές ενδεκάδες

Γαλατά (4-2-3-1)

Μουσλέρα

Μαριάνο

Αζίζ

Μαϊκόν

Ναγκατόμο

Ν’ Νταγιέ

Φερνάντο

Ροντρίγκες

Ακμπάμπα

Ονιεκούρου

Ντερτιγιόκ

Λοκομοτίβ Μ.(4-2-3-1)

Γκιγέρμε

Ιγκνατίεφ

Κβιρκβέλια

Τσόρλουκα

Λίσοφ

Ντενίσοφ

Κριχόβιακ

Μίραντσουκ

Φερνάντες

Φαρφάν

Εντερ

Εκτίμηση

Η Γαλατά στο σπίτι της παίζει πάντα ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Παράλληλα αντλεί μεγάλη δυναμική από τον ενθουσιασμό του κόσμο της στην εξέδρα. Ο Τερίμ είναι αλεπού και ξέρει να διαχειρίζεται ματς με τέτοιους είδους αντιπάλους. Οι Ρώσοι αναμένεται να πληρώσουν τα κενά της άμυνάς τους και τις δύο κομβικές απουσίες. Ασος, αλλά για τα επίπεδα του 1.90 όχι του 1.70. Θα τον συνδυάσω με τον over 1,5.

Σε ενδιαφέρει