Χιρόνα – Θέλτα: «Πετάνε» οι… γαλάζιοι

Με φόρα η αήττητη Θέλτα έχει την ευκαιρία απόψε με νίκη να πατήσει στη δεύτερη θέση κόντρα στην σκληροτράχηλη Χιρόνα.
Χιρόνα – Θέλτα: «Πετάνε» οι… γαλάζιοι

Στο Μοντιλίβι πέφτει η αυλαία της τέταρτης αγωνιστικής με τη μάχη ανάμεσα στη Χιρόνα και τη Θέλτα.

Τα προγνωστικά μου

Χιρόνα – Θέλτα: Χ2 (1.65)

Ανάλυση

Τεράστιο διπλό για τη Χιρόνα επί της Βιγιαρεάλ με 1-0, πρώτη στη φετινή σεζόν. Είχε προηγηθείτο σβηστό 0-0 με τη Βαγιαδολίδ και η δίκαιη ήττα από τη Ρεάλ με 4-1. Ο Στουάνι σηκώνει το βάρος στο επιθετικό κομμάτι. Ο Εουσέμπιο Σακριστάν ανέλαβε το καλοκαίρι και δείχνει να έχει βρει το κουμπί των παικτών του ποντάροντας περισσότερο στην ανασταλτική λειτουργία. Τα δύο από τα τρία παιχνίδια της ως τώρα είχαν σύνολο τερμάτων «0-1». Απουσιάζουν Μοχίκα, Ραμάλιο και Πλάνας. Δεδομένο το 3-4-2-1 με τον Στουάνι αιχμή του δόρατος στην επίθεση. Από πίσω θα κινούνται Πόρτου και Γκαρσία.

 

Μια εντελώς διαφορετική Θέλτα είδαμε πριν τη διακοπή στο ματς με την Ατλέτικο. Μια ομάδα που ξέφυγε από το σύνηθες φουλ επιθετικό στυλ παιχνιδιού. Επαιξε συγκεντρωμένα στην άμυνα, παρατάχθηκε με γεμάτο κέντρο, έλεγξε απόλυτα τον ρυθμό και επιβλήθηκε με 2-0. Επτά βαθμοί στα τρία πρώτα ματς. Όλα είχαν σύνολο τερμάτων «2-3». Φιγουράρει δικαίως στις πρώτες θέσεις. Τρία under έχει στις τέσσερις τελευταίες συναντήσεις της με τη Χιρόνα ανεξαρτήτως έδρας. Πλήρης η αποστολή. Με 3-4-3 και επιθετική τριπλέτα τους Σίστο, Ασπας και Γκόμες.

Πιθανές ενδεκάδες

Χιρόνα (3-4-2-1)

Μπόνο

Χουάνπε

Εσπινόσα

Αλκαλά

Πόρο

Γκρανέιγ

Πονς

Αντάι

Πόρτου

Γκαρσία

Στουάνι

Θέλτα (3-4-3)

Αλβαρεθ

Ρονγκάλια

Καμπράλ

Αραούχο

Μάγιο

Λομπότκα

Μπερτράν

Αλόνσο

Ασπας

Σίστο

Γκόμες

Εκτίμηση

Αποτελεί εγγύηση η τριάδα της επίθεσης της Θέλτα. Θα μου προκαλέσει εντύπωση αν δεν βρει δίχτυα απόψε. Παράλληλα στο σπίτι της η Χιρόνα έχει 5 ήττες και 2 ισοπαλίες στα επτά τελευταία ματς βγάζοντας ένα αξιοπρόσεκτο κόμπλεξ. Ως εκ τούτου θα επιλέξω το Χ2 που κινείται στα επίπεδα του 1.65.

Σε ενδιαφέρει