Α’ Γερμανίας: Μία τρελή αγωνιστική!

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα.
ce add e be bcaac

Ολοκληρώνεται με δύο αναμετρήσεις η τρελή αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα, που όλα τα ματς μέχρι τώρα έχουν ολοκληρωθεί με G/G & Over 2,5!

Η Βέρντερ Βρέμης φιλοξενεί τη Νυρεμβέργη ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τον αγώνα ανάμεσα στη Φράιμπουργκ και τη Στουτγκάρδη.

Ανάλυση

Βέρντερ Βρέμης – Νυρεμβέργη

Μεγάλη νίκη για τη Βέρντερ Βρέμης στην έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης που εν μέρει «ρέφαρε» την γκέλα της πρώτης αγωνιστικής με την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στο Ανόβερο. Σημείο – κλειδί της αναμέτρησης το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 32’, αν και στο 11 vs 11 η Βέρντερ είχε ήδη προηγηθεί στο σκορ. Ισοφαρίστηκε στο 54’ και τελικά επικράτησε με φάουλ στο 96’ από τον Ρασίκα. Δημιουργικά έχει θεματάκια να λύσει όπως φάνηκε και κόντρα στο Ανόβερο και κόντρα στην Άιντραχτ των 10 παικτών. Κανονικά βασικός ο γκολκίπερ Παβλένκα. Οι υπόλοιπες απουσίες δεν επηρεάζουν.

Θα συνεχιστεί το… φεστιβάλ γκολ στην Μπουντεσλίγκα;

Η επιστροφή της στην Μπουντεσλίγκα ήταν δεδομένο ότι θα είναι δύσκολη υπόθεση για τη Νυρεμβέργη, που μετά την ήττα της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στη Χέρτα, υποδέχθηκε τη Μάιντς μένοντας τελικά χωρίς νίκη και μόνο τον βαθμό (1 – 1). Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο παίζοντας επιθετικά για να βρει το γκολ της ισοφάρισης βρήκε άμεσα (48’) το 1 – 1. Το πρόβλημα του γκολ είναι εμφανές και μένει να φανεί αν υπήρξε δουλειά την περίοδο της διακοπής. Νέοι παίκτες οι Μισιντζάν και Ματέους Περέιρα για να δώσουν το κάτι παραπάνω επιθετικά. Οι απουσίες δεν επηρεάζουν, αφού είναι μακροχρόνιες.

Πολύ χαμηλός ο άσος για να ασχοληθεί κάποιος σοβαρά από την αρχή του αγώνα. Δύσκολο και το Over, βάσει των προβλημάτων στο γκολ και για τις δύο ομάδες. Αντ’ αυτού το 2 – 3 γκολ καλύπτει πολλά περισσότερα ενδεχόμενα.

Φράιμπουργκ – Στουτγκάρδη

Προβλήματα από νωρίς για τη Φράιμπουργκ, καθώς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις μέχρι τη διακοπή με δύο ήττες σε ισάριθμα ματς. Η πρώτη μέσα στην έδρα της από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και η δεύτερη εκτός, αλλά με καλύτερη εικόνα στην έδρα της Χόφενχαϊμ με 3 – 1. Προηγήθηκε και με αυτό το σκορ (0 – 1) πήρε στα αποδυτήρια, αλλά στο δεύτερο δεν μπόρεσε να αντέξει την πίεση. Έχει πρόβλημα στην άμυνα, αλλά όπως φάνηκε και στην επίθεση. Είχε θέμα με τον προπονητή της, Κρίστιαν Στράιχ, αφού λόγω προβλήματος στην πλάτη δεν ήταν στον πάγκο, αλλά τώρα θα είναι στη θέση του. Απέκτησε τον Ρόλαντ Σάλαϊ για να διορθώσει μερικά πράγματα στο μεσοεπιθετικό σκέλος.

Χωρίς βαθμό και η Στουτγκάρδη, η οποία μάλιστα δεν έχει σκοράρει ακόμα, ωστόσο το πρόγραμμά της ήταν δύσκολο. Αντιμετώπισε εκτός τη Μάιντς και ηττήθηκε 1 – 0 και στη συνέχεια φιλοξένησε την Μπάγερν Μονάχου, χωρίς να προκύπτει κάποιο έδαφος για κριτική με το τελικό 0 – 3. Νωρίτερα, βέβαια, υπέστη κι άλλη ήττα από τη Χάνσα Ρόστοκ στο Κύπελλο (2 – 0) και πάλι χωρίς να καταφέρει να σκοράρει. Υπάρχει έντονη αμφισβήτηση στον προπονητή Κορκούτ από διοίκηση και παίκτες, με τον χρόνο του να φαίνεται μειωμένος. Εκτός ο Ντιντάβι.

Δεν βγαίνει άκρη ούτε σε σημείο, ούτε σε γκολ. Στην ησυχία του.

Σε ενδιαφέρει