Αγγλία: Χωρίς ανάσα στις μικρές κατηγορίες

Συνεχίζεται η δράση στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας, καθώς ούτως ή άλλως δεν υπήρξε διακοπή του πρωταθλήματος το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Sunderland v Fleetwood Town Sky Bet League One

Κανονικά στο γήπεδο οι ομάδες των μικρότερων κατηγοριών της Αγγλίας.

Στη Λιγκ 1 και στη Λιγκ 2 δεν υπήρξε καμία διακοπή των πρωταθλημάτων και έτσι η δράση συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό για την 8η αγωνιστική

Ανάλυση

Μπέρτον – Σάντερλαντ

Έμεινε στην ισοπαλία η Μπέρτον στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Άκρινγκτον. Τελικό σκορ 1 – 1, με την ίδια να προηγείται μόλις στο 11’ και να ελέγχει το παιχνίδι στα επόμενα λεπτά, δείχνοντας έτοιμη να πάρει τη νίκη. Ωστόσο, στο 84’ έκανε πέναλτι και ισοφαρίστηκε, χάνοντας μια… δική της νίκη. Παραμένει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Παίζει με τον τρίτο της τερματοφύλακα και γενικότερα έχει απουσίες.

Στραβοπάτημα για τη Σάντερλαντ που έμεινε στο 1 – 1 με αντίπαλο τη Φλίτγουντ και μάλιστα εντός έδρας. Μόλις στο 9’ έμεινε πίσω στο σκορ και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 38’ δείχνοντας σφυγμό. Είχε ευκαιρίες για το 2 – 1, αλλά ήταν και τυχερή, αφού η Φλίτγουντ στο 49’ έχασε πέναλτι. Είναι αήττητη η Σάντερλαντ, ωστόσο έχασε έδαφος με τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες.

Καλύτερη ομάδα η Σάντερλαντ και έχει άμεση ανάγκη τη νίκη. Διπλό.

Αμέτρητες ευκαιρίες και ειδικά στις μικρότερες κατηγορίες Αγγλίας  

Κρόουλι – Μόρκαμ

Από νίκη προέρχεται η Κρόουλι και μάλιστα εκτός έδρας επί της Λίνκολν, την οποία νίκησε με 1 – 0. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με αυτογκόλ των γηπεδούχων. Στο 55’ η Λίνκολν έμεινε και με 10 παίκτες, οπότε εύκολα η Κρόουλι πήρε τη νίκη. Ντεμπούτο κάνει ο νέος προπονητής της ομάδας, Γκαμπριέλε Σιόφι.

Ακόμα μία απόδειξη ότι αποτελεί τη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας έδωσε η Μόρκαμ, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας από τη Σουίντον. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 26’ και παρά το ότι οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 στο 35’, δεν μπόρεσε να βρει ούτε καν το γκολ της ισοφάρισης. Αυτή ήταν η 6η ήττα της σε 7 ματς.

Άσος. Η Κρόουλι είναι σε καλύτερη κατάσταση και με νέο προπονητή που αλλάζει την ψυχολογία, μπορεί να επιβληθεί της κακής Μόρκαμ.

Μάνσφιλντ – Έξετερ

Μία από τις λίγες ομάδες που είχαν διακοπή, αφού η αναμέτρηση με την Κρου αναβλήθηκε και έτσι πήρε ανάσες. Το τελευταίο της επίσημο ματς ήταν πριν από 10 μέρες στην έδρα της Λίνκολν για το Λιγκ Τρόφι, της οποίας επιβλήθηκε με 2 – 1. Παραμένει αήττητη τη φετινή σεζόν, αλλά έχει πολλές ισοπαλίες και ως εκ τούτου είναι στη μέση της βαθμολογίας.

Εύκολη και εντυπωσιακή νίκη για την Έξετερ επί της Νοτς Κάουντι με 5 – 1. Ήταν μπροστά στο σκορ με 2 – 1 στο πρώτο ημίχρονο και με εκπληκτική εμφάνιση «καθάρισε» τη δουλειά στο δεύτερο μέρος. Έτσι, αντέδρασε με τον καλύτερο τρόπο έπειτα από δύο συνεχόμενες ήττες και επέστρεψε στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος.

Θέμα… ξεκούρασης για τους γηπεδούχους που παραμένουν αήττητοι και μπορούν να επικρατήσουν της Έξετερ. Άσος.

Νοτς Κάουντι – Στίβενεϊτζ

Κακή εμφάνιση από τη Νοτς Κάουντι που ηττήθηκε εκτός έδρας με 5 – 1 από την Έξετερ. Έχει ήδη αλλάξει προπονητή, με τον Χάρι Κιούελ να αναλαμβάνει τα ηνία, ωστόσο έχει να διαχειριστεί μια δύσκολη κατάσταση, αφού η ομάδα είναι στην τελευταία θέση και τρέχει σερί 8 ηττών.

Νίκη για τη Στίβενεϊτζ στην έδρα της επί της Μάκλσφιλντ με το φτωχό, αλλά υπερπολύτιμο 1 – 0. Προηγήθηκε στο 41’ και κράτησε το υπέρ της σκορ μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού, χωρίς μάλιστα να έχει ιδιαίτερη πίεση. Έσπασε σερί τριών ματς χωρίς γκολ και κάπως έτσι πήρε αέρα από τις τελευταίες θέσεις.

Ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη της Νοτς Κάουντι; Αξίζει πάντως να το ποντάρουμε, αφού το ρόστερ των γηπεδούχων είναι πολύ ποιοτικό.

Σε ενδιαφέρει