Ντόρτμουντ – Φρανκφούρτη: Της κάνει πλάκα…

Η Ντόρτμουντ όπου βρίσκει την Φρανκφούρτη τα τελευταία χρόνια την καθαρίσει εύκολα μετρώντας επτά διαδοχικές νίκες.
dortmund eintracht

Ανοίγει η αυλαία της τρίτης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα απόψε στην Μπουντεσλίγκα, με τη μάχη της Ντόρτμουντ κόντρα στην Φρανκφούρτη στο κατάμεστο Ζίγκναρ Ιντούνα Παρκ.

Τα προγνωστικά μου

Ντόρτμουντ – Φρανκφούρτη: Goal/Goal (1.70)

Ανάλυση

Παράδοξο για την Μπάγερν να μην έχει γκολ κάποιο παιχνίδι της, αλλά αυτό συνέβη στο τελευταίο πριν τη διακοπή κόντρα στο Ανόβερο. Σβηστό 0-0. Υπήρχαν κάποιες φάσεις εκατέρωθεν, αλλά μετά το 70’ οι ομάδες έδειξαν να συμβιβάζονται. Πιο κινητικοί οι Βεστφαλοί, αλλά μέχρι εκεί. Υπάρχει προβληματισμός όσον αφορά τους αντιπάλους που παίζουν μαζική άμυνα. Αδυνατεί να βρει διαδρόμους. Ο Φαβρ ζητάει περισσότερη κίνηση. Μάλιστα σκέφτεται να γυρίσει το σύστημα από 4-2-3-1 σε 4-3-3 για να δημιουργούν χώρους οι ακραίοι. Ετσι απόψε θα παίξει με αυτό έχοντας στα άκρα τους Λάρσεν και Ρόιζ, ενώ κορυφή θα παίζει ο Αλκάθερ. Λείπουν Τοπράκ και Γκερέιρο. Εντυπωσιακή παράδοση κόντρα στην Φρανκφούρτη με επτά κολλητές νίκες και 2,5 γκολ κατά μέσο όρο.

 

Η Φρανκφούρτη μπήκε στη διακοπή με ήττα από τη Βέρντερ με 2-1 και μάλιστα εντός έδρας. Ακόμα ψάχνει την αγωνιστική της ταυτότητα. Απαντες έχουν πεισμώσει, αφού η ήττα ήρθε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων από απευθείας φάουλ και πλήγωσε τον εγωισμό των παικτών. Πάντως υπήρξε το ελαφρυντικό ότι από το 32’ έπαιξε με παίκτη λιγότερο. Αρκετά τα αγωνιστικά προβλήματα απόψε. Θα λείψουν οι Σαλσίδο, Βίλεμς, Πασιένσα, Ρέμπιτς, Τσάντλερ και Ζεράλδες. Δεδομένο το 4-2-3-1 με κορυφή τον Αλέρ και από πίσω να κινούνται οι Μίλερ, Κόστιτς και Γκατσίνοβιτς.

Πιθανές ενδεκάδες

Ντόρτμουντ (4-3-3)

Μπίρκι

Πίστσεκ

Ντιαλό

Ακάνζι

Σμέλτσερ

Νταχούντ

Βίτσελ

Ντιλέινι

Ρόις

Λάρσεν

Αλκάθερ

Φρανκφούρτη (4-2-3-1)

Τραπ

Ντα Κόστα

Αμπραχαμ

Ρους

Εντικά

Φερνάντες

Τόρο

Μίλερ

Κόστιτς

Γκατσίνοβιτς

Αλέρ

Εκτίμηση

Η Ντόρτμουντ παραδοσιακά βλέπει Φρανκφούρτη και αφηνιάζει. Την καθαρίζει όπου την βρει τα τελευταία χρόνια και συνήθως εύκολα. Χαμηλός, όμως, ο άσος και χάνει αυτομάτως την όποια αξία του. Σε χαμηλά επίπεδα και το over. Αξία βρίσκω μόνο στο goal/goal περιμένοντας από τους γηπεδούχους να μπουν φουλ επιθετικά και να αφήνουν σε αρκετές περιπτώσεις εκτεθειμένη την άμυνα. Ελπίζω η Φρανκφούρτη να το εκμεταλλευτεί και να βρει ένα γκολ.

Σε ενδιαφέρει