Τσαπεκοένσε – Ατλ. Παραναένσε: Σε πτώση αμφότερες

Η Τσαπεκοένσε των πέντε αγώνων δίχως νίκη αντιμετωπίζει την Παραναένσε των 13 εκτός έδρας αγώνων χωρίς τρίποντο.
TSAP

Εξ αναβολής αναμέτρηση για την 20η αγωνιστική της Α’ Βραζιλίας που θα διεξαχθεί στην Αρένα Κοντά της πόλης Σαπέκο.

Τα προγνωστικά μου

Τσαπεκοένσε – Ατλ. Παραναένσε: Goal/Goal (2.20)

Ανάλυση

Δίκαιη ήττα για την Τσαπεκοένσε από την Φλαμένγκο με 2-0. Σε κάθετη πρώτη το τελευταίο διάστημα. Αγνοεί το τρίποντο στα πέντε τελευταία ματς με τέσσερις ήττες σε αυτό το διάστημα. Εντονη μουρμούρα για τον κόουτς Φερέιρα, που δεν κάθεται καθόλου καλά στην καρέκλα του. Τα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια της είχαν σύνολο τερμάτων «2-3». Πολύ σημαντική η επιστροφή του Ελικάρλος στο κέντρο. Θα παραταχθεί με ένα κλασικό 4-4-2 έχοντας τους Σίλβα και Λεάντρο στην επίθεση.

Οριακή αναμέτρηση στο Σαπέκο με πάμπολλες επιλογές ποντσρίσματος 

Η Ατλέτικο Παραναένσε ακόμα δεν έχει καταλάβει τι την βρήκε στην έδρα της Μινέιρο. Μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με αυτογκόλ, αλλά στη συνέχε3ια περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και μοιραία υπέκυψε με 3-1. Εκτός έδρας παραμένει πολύ σοφτ μετρώντας 13 αγώνες δίχως νίκη μαζί με την περσινή σεζόν. Τα πέντε από τα επτά τελευταία παιχνίδια της ήταν no goal. Στον πρώτο γύρο επιβλήθηκε εύκολα της Τσαπεκοένσε με 5-1. Απόψε θα παραταχθεί χωρίς τους Γκονζάλες και Νικάο σε μεσαία γραμμή και επίθεση. Θα παίξει με 4-3-3 και του Ρόνι, Μαρσίνιο, Πάμπλο να αποτελούν την επιθετική τριπλέτα.

Εκτίμηση

Ματς που θεωρητικά η Τσαπεκοένσε λόγω έδρας έχει το προβάδισμα, αλλά παρά την εκτός έδρας προβληματική συμπεριφορά της Παραναένσε δεν θεωρώ ότι θα χάσει εύκολα δεύτερο κολλητό εκτός σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Πολύ καλή επιλογή το αμφίσκορο με οδηγό την αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων.

Σε ενδιαφέρει