Κύπελλο Ισπανίας: Με το πόδι στο γκάζι η Μάλαγα

Εχοντας το απόλυτο των νικών μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα η Μάλαγα θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί της κερδίζοντας και στο Κύπελλο την Αλμερία.
Almeria Malaga

Νοκ άουτ αναμετρήσεις για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ισπανίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

Ανάλυση

Μαγιόρκα – Οβιέδο

Αν και νεοφώτιστη έχει μπει πολύ δυναμικά στη Σεγούντα η Μαγιόρκα και μετράει τρεις νίκες στα τέσσερα πρώτα ματς. Μεγάλη νίκη επί της Κάντιθ στον τελευταίο της αγώνα με 1-0. Ανεβάζει κατακόρυφα την ψυχολογία. Σκόρερ ο Λόπεθ στο 90’. Ηθελε περισσότερο τη νίκη και την πήρε. Ο Μορένο τόνισε πως απόψε είναι αναγκασμένος να κάνει αλλαγές φρεσκαρίσματος, αφού περισσότερο τον… καίει το εκτός με την Ελτσε που ακολουθεί. Η Οβιέδο από την άλλη ταπεινώθηκε εντός έδρας από τη Σαραγόσα με 4-0. Αλλού πατούσε κι αλλού βρισκόταν. Πρώτη φετινή ήττα σε τέσσερις αγώνες, αλλά σε κανέναν από αυτούς δεν κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της. Ο στυλοβάτης της άμυνας Αλανίς έχει διεθνείς υποχρεώσεις. Παράλληλα ο Ανκέλα άφησε εκτός μισή ντουζίνα παίκτες για να ξεκουραστούν και έβαλε στην αποστολή μετικούς από την Οβιέδο Β’. Με τις υπάρχουσες συνθήκες η Μαγιόρκα δείχνει λόγω έδρας να έχει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά επειδή αμφότερες θα παραταχθούν με αρκετές αλλαγές δεν αποκλείω να δούμε και ένα ματς χωρίς ιδιαίτερες σκοπιμότητες.

Αμέτρητα ειδικά στοιχήματα στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ισπανίας 

Μάλαγα – Αλμερία

Με το πόδι στο γκάζι έχει μπει η Μάλαγα στη Σεγούντα και φαντάζει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την επιστροφή στην Πριμέρα. Τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς με πιο πρόσφατο το 1-0 επί της Τενερίφης. Μάλιστα η μία από αυτές τις νίκες σημειώθηκε στην έδρα της Αλμερίας με 1-0 και σκόρερ τον Χάρπερ. Πάντως το Κύπελλο παραδοσιακά το αφήνει σε δεύτερη μοίρα τα τελευταία χρόνια μετρώντας 7 ήττες και 2 ισοπαλίες στα 9 τελευταία. Λείπουν με τις Εθνικές ο κίπερ Μουνίρ και ο μέσος Ενταγιέ. Η Αλμερία δεν πατάει καθόλου καλά στα πόδια στο ξεκίνημα. Προβλήματα σε όλες τις γραμμές. Τρεις ήττες σε τέσσερις αγωνιστικές. Ακόμα σεφτέ δεν έχει κάνει. Στην Παμπλόνα ηττήθηκε εύκολα από την Οσασούνα στον τελευταίο της αγώνα με 3-1. Παράλληλα απόψε θα παραταχθεί χωρίς τους Γκασπάρ και Ρέγιες. Κακά τα ψέματα η Μάλαγα αν αντιμετωπίσει με σοβαρότητα το θεσμό θα το πάρει το ματς. Με οδηγό όμως τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο πρωτάθλημα λέω να κολλήσω δίπλα στον άσο και το under 3,5 για να διεκδικήσω μια απόδοση άνω του διπλασιασμού.

Σε ενδιαφέρει