Ράγιο Μαχανταόντα – Λούγκο: Με στόχο το σερί

xc  mg  copia

Με την αναμέτρηση της Ράγιο Μαχανταόντα κόντρα στη Λούγκο ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στη Β’ Ισπανίας.

Ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στη Β’ Ισπανίας.

Η αναμέτρηση με την οποία πέφτει η αυλαία είναι αυτή ανάμεσα στη Ράγιο Μαχανταόντα και τη Λούγκο.

Σέντρα στις 21:00 ανάμεσα σε δύο ομάδες που δείχνουν σε καλό… φεγγάρι.

Τα προγνωστικά μου

Ράγιο Μαχανταόντα – Λούγκο: Goal/Goal (1,95)

Ανάλυση

Η πρώτη νίκη για τη Ράγιο στις επαγγελματικές κατηγορίες είναι γεγονός, καθώς στις επικράτησε με αρκετό σασπένς στην έδρα της Ταραγόνα με 1 – 0. Ήταν σαφώς ανώτερη της αντιπάλου της, έχασε πολλές ευκαιρίες, ευτύχησε από το 73’ και μετά να παίξει με παίκτη παραπάνω, αφού αποβλήθηκε ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων και η δικαίωση για την ίδια ήρθε στο 83’. Με τον ίδιο ρυθμό δεν θα έχει ιδιαίτερο θέμα για τους στόχους της στην κατηγορία. Προσπάθησε να διώξει το άγχος από τους παίκτες του ο προπονητής της ομάδας, Ιριόντο, χρίζοντας φαβορί τη Λούγκο.

Ποιος θα χαμογελάσει στην αναμέτρηση που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής;  

Τρομερό χαρακτήρα εκτός από τη δεδομένη ποιότητα του ρόστερ της έδειξε η Λούγκο στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Νουμάνθια. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο με 0 – 2 και φαινόταν ότι το ματς είναι χαμένο, ωστόσο με αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο και με όπλο την πολύ γρήγορη μείωση του σκορ στο 49’, τα έφερε όλα… τούμπα. Ισοφάρισε στο 65’ ενώ έφτασε στη σπουδαία νίκη βάσει του τρόπου που ήρθε με γκολ στο 95’. Είχε θέματα εντός των τειχών, καθώς 9 παίκτες υπέστησαν μείωση συμβολαίου, καθώς υπήρχε πρόβλημα με την παραμονή τους λόγω σάλαρι καπ.

Εκτίμηση

Δύσκολο σε προγνωστικά το ματς, αφού είναι και πολύ νωρίς στη σεζόν. Ωστόσο, θα βασιστούμε στο πολύ καλό… φεγγάρι που βρίσκονται αυτή την περίοδο, περιμένοντας ένα γκολ από κάθε πλευρά.

Σε ενδιαφέρει