Nations League B: Απρόοπτα στους Σουηδούς

Τρεις πονοκεφάλους της τελευταίας στιγμή αντιμετωπίζει ο Αντερσον στη Σουηδία κόντρα στην προβληματική Τουρκία που βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο.
topshot fbl wc  match swe sui bbedbaadb

Στη Φρεντς Αρένα της Στοκχόλμης λύνουν τις διαφορές τους απόψε Σουηδία και Τουρκία για τη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του Nations League όσον αφορά το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας.

Τα προγνωστικά μου

Σουηδία – Τουρκία: Goal/Goal (2.15)

Aνάλυση

Η Σουηδία πραγματοποίησε εξαιρετικό Μουντιάλ και αυτομάτως ανέβασε τον πήχη και τις προσδοκίες. Μην ξεχνάμε πως έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, όπου αποκλείστηκε από την Αγγλία με 2-0. Την πρώτη αγωνιστική του Nsations League είχε ρεπό. Επαιξε φιλικό με την Αυστρία, όπου παρουσιάστηκε μουδιασμένη και ηττήθηκε με 2-0. Πάντως, ο Αντερσον έδειξε να μην ανησυχεί. Μετράει οχτώ no goal στα εννιά τελευταία ματς. Προέκυψαν αρκετά προβλήματα της τελευταίας στιγμής ενόψει του σημερινού αγώνα. Αποκλείστηκαν από την αποστολή λόγω ενοχλήσεων οι Ολσον και Φόρσμπεργκ, ενώ ο αρχηγός Γκάνκβιστ ταλαιπωρείται από ίωση και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Κλήθηκε ο Χουλτ της ΑΕΚ.  

Σουηδία – Τουρκία με αμέτρητες επιλογές και ειδικά στοιχήματα

Δεν μπορεί με τίποτα να ξεπεράσει τα κόμπλεξ και τα εσωτερικά της θέματα η Τουρκία. Αδυνατεί να βρει τον δρόμο της. Οσοι προπονητές και πρόσωπα και αν αλλάξουν κάτι γίνεται και δεν αποδίδει στο χορτάρι αυτά που μπορεί. Ηττα στην πρεμιέρα από τη Ρωσία εντός έδρας με 2-1. Ισοφάρισε στο 41’ με τον Αζίζ, αλλά στο 49’ δέχτηκε το γκολ της ήττας και δεν αντέδρασε ποτέ. Ο Λουτσέσκου έσπευσε να δικαιολογηθεί λέγοντας πως υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα και χρειάζεται χρόνος. Συμπλήρωσε πέντε διαδοχικά goal/goal. Ο Αζίζ θα απουσιάσει. Θα παραταχθεί με 4-2-3-1 και τον Τοσούν αιχμή του δόρατος στην επίθεση.

Εκτίμηση

Ο άσος έχει το προβάδισμα λόγω έδρας και μεγαλύτερης ισορροπίας των Σουηδών. Το θέμα είναι ότι προέκυψαν προβλήματα της τελευταίας στιγμής που ίσως τους αποπροσανατολίσουν. Η Τουρκία ψάχνεται αγωνιστικά, αλλά δίχτυα βρίσκει σταθερά το τελευταίο διάστημα. Με οδηγό τη στατιστική θα ρισκάρω στο goal/goal.

Σε ενδιαφέρει