Α’ Ισπανίας: Δοκιμασίες για Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης

Τρίτη αγωνιστική για το πρωτάθλημα Ισπανίας και στο σημερινό πρόγραμμα θα διεξαχθούν μόλις δύο αναμετρήσεις.
Α’ Ισπανίας: Δοκιμασίες για Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης

Με μόλις δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται το σημερινό πρόγραμμα στο πρωτάθλημα Ισπανίας για την 3η αγωνιστική.

Θέλτα – Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρεάλ Μαδρίτης – Λεγανές οι δύο αγώνες, με τον τρίτο που είχε οριστεί ανάμεσα στη Ράγιο Βαγεκάνο και την Αθλέτικ Μπιλμπάο να αναβάλλεται, αφού το γήπεδο της Ράγιο έκλεισε για εργασίες.

Ανάλυση

Θέλτα – Ατλέτικο Μαδρίτης

Πρώτη νίκη για τη Θέλτα στο πρωτάθλημα και μάλιστα αυτή δεν άργησε και πολύ, καθώς επικράτησε της Λεβάντε εκτός έδρας με 2 – 1. Μόλις από το πρώτο ημίχρονο πιστοποίησε ότι ρόστερ της έχει ποιότητα και έχει τρόπο να βάζει γκολ, καθώς είχε διαμορφώσει με ευκολία το 0 – 2, ωστόσο στη συνέχεια του αγώνα προτίμησε να διαχειριστεί το προβάδισμά της, με αποτέλεσμα η Λεβάντε να κάνει το 1 – 2 με πέναλτι. Μέχρι εκεί, όμως, αφού η Θέλτα κατάφερε να πάρει το τρίποντο. Δήλωσε «παρών» ο Σίστο, που φαίνεται να ξύπνησε μετά την κατσάδα του προπονητή του, Μοχαμέντ. Εκτός οι Γένσεν και Χουνκά εν όψει του αποψινού.

Δοκιμασίες για τις δύο ομάδες της Μαδρίτης. Θα υποπέσει κάποια σε γκέλα;  

Πολύ δύσκολη νίκη για την Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στη Ράγιο Βαγεκάνο, καθώς επικράτησε μόλις 1 – 0, με τον Γκριζμάν να πετυχαίνει το γκολ της νίκης στο 63’ και τον Όμπλακ να… κατεβάζει ρολά στις τελευταίες φάσεις του αγώνα, διατηρώντας το τρίποντο για την ομάδα του. Βγαίνει κερδισμένη από την περίοδο των μεταγραφών, αφού κράτησε Γκριζμάν, Γοδίν, Όμπλακ και τελικά Φιλίπε Λουίς, ενώ έκανε και πολλές προσθήκες. Έχει καλή παράδοση στο Βίγκο η Ατλέτικο με 6 νίκες στα τελευταία 7. Εκτός ο Βιτόλο και ο Χουάνφραν.

Δεν έλυσε όλα τα προβλήματά της η Θέλτα, επειδή νίκησε στην έδρα της Λεβάντε. Η φετινή Ατλέτικο έχει χτιστεί για το πρωτάθλημα και με το διπλό στο Βίγκο μπορεί να το επιβεβαιώσει. Διπλό λοιπόν.

Ρεάλ Μαδρίτης – Λεγανές

Πήγε να πάθει ζημιά κόντρα στη Χιρόνα η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς έμεινε πίσω στο σκορ και έδειχνε να μην πατάει ιδιαίτερα καλά. Ωστόσο, με δύο πέναλτι (και τα δύο ήταν) στο 40’ και το 52’, κατάφερε να κάνει το σκορ 2 – 1 και να το φέρει εκεί που ήθελε. Τελικό αποτέλεσμα 1 – 4 για την ομάδα του Λοπετέγι που έκανε και το 2/2 στη φετινή La Liga. Μέχρι τώρα ο Ισπανός έχει αφήσει στον πάγκο τον Κουρτουά, ενώ Βαράν, Μόντριτς και Μαρσέλο είναι ακόμα σε καθεστώς αγωνιστικής διαχείρισης λόγω της συμμετοχής τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Επανήλθε ο Μαριάνο Ντίας από τη Λιόν αντί 30 εκατ. ευρώ κυρίως γιατί η Σεβίλλη ήταν έτοιμη να τον αποκτήσει.

Γλίτωσε την ισοπαλία η Λεγανές με την αντίπαλο τη Σοσιεδάδ την προηγούμενη αγωνιστική, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0 – 2 πριν ακόμα συμπληρωθούν 20’ παιχνιδιού, ωστόσο στο β’ ημίχρονο με σκόρερ και των δύο τερμάτων τον Ελ Ζαρ στο 54’ και το 88’ πήρε το 2 – 2 και τον έναν βαθμό. Στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί με γκολ της Μπιλμπάο στις καθυστερήσεις με 2 – 1. Πήρε τον Ουκρανό τερματοφύλακα, Λούνιν, ως δανεικό από τη Ρεάλ Μαδρίτης, τον Ρέθιο, τον Μερίνο, ενώ παραχώρησε τον Πίρες στην Μπενφίκα με 8 εκατ. ευρώ.

Ακόμα ψάχνει και ψάχνεται ο Λοπετέγι, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης σκοράρει με συχνότητα, παρά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Έχει λογική το Over 3,5.

Σε ενδιαφέρει